Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ny vecka

Godmorgon hörrni!

Vi är uppe tidigt idag och ska snart göra frukost innan det är dags att göra sig iordning för att filma lite. Sen ska jag sova lite till när F åkt till jobbet. Känner mig rätt dålig idag men ska göra det jag kan för att vara pigg på videon iallafall! =) Hur mår ni idag? Tycker det ekar lite tomt här på bloggen med kommentarer. Ni som brukar vara så duktiga att skriva!

Igår spenderade vi som sagt kvällen med att vika barnkläder och äta gottis i soffan framför en film. Vi tog sedan en låååång dusch tillsammans och kom i säng rätt tidigt. Jätteskönt! Har inte så mycket att skriva precis just nu men kommer upp massor med inlägg under dagen så kika in lite senare. Stor kram och hoppas ni har en fin start på veckan!

Dexter ville också vara med och vika kläder, haha. Lite ordning och reda blev det! Någon månad innan BF och när vi har samlat på oss mycket kläder så är det dags att tvätta dom också. 

Och gårdagens gottis fick bli detta. Åt inte så mycket dock men det var supergott//Detta smycke fick jag av mami och familjen. Plingar så fint mot magen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish