Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Leverans från Mom2Mom

Alltså vilken lycka! Har fått hem fyra gravidplagg som sitter helt perfekt! Jag är ju inte så jättestor ännu och det är jag rätt tacksam för men dessa blir perfekt inför sommaren och även inför amningen lite längre fram när bebis är här. Jag har S i alla mina plagg.

Vill passa på att tipsa er om Mom2Moms vårrea! Så himla mycket fint till helt magiska priser. Ni kommer direkt till rean HÄR och till hemsidan HÄR. Dom finns även hos massor av återförsäljare så som Zalando och Ellos. Tänkte faktiskt kika igenom deras hemsida en gång till och se om jag hittar något mer. Är kär! //I samarbete med.

Alla plagg låg så fint inpaketerade med silkespapper och det kändes verkligen lite extra lyxigt att packa upp dom.

Klänningen är så fin och bekväm och finns HÄR och toppen HÄR (i flera färger). Toppen klickade jag hem i både grönt och svart och klänningen i svart.

Denna är min favorit. Kommer trivas så bra i den (eller det känns så iallafall) när jag är rätt stor i augusti någon gång. Den finns HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish