Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Bärsele från Babyland

Vad vi valt för bärsele till vår lilla hade jag tänkte visa nu! Denna har jag kikat på redan innan vi fick barn på bloggar och instagram och blev helt kär i den. Har flera gånger skojat med F att vi bara måste köpa den fast vi inte har barn och bära runt hundarna, haha. Skämt å sido! Äntligen fick vi iallafall hem den och den var över alla mina förväntningar. Så enkel att ta på, känns stabil att ha på kroppen och lätt att justera där bak beroende på vem som bär den.

Denna har vi fått hem från Babyland och finns HÄR. Den finns även i flera olika färger och mina favvisar är denna och den grå! Hade så svårt att bestämma mig för vilken vi skulle välja men fick bli den på bilden till sist. Den passar från nyfödd upp till tre år och är den senaste selen från Babybjörn. Ergonomiskt utformad för att ge maximal komfort och passar även därför att bära längre stunder. Selet kan användas på ryggen från 12 månaders ålder och innan har man den framtill med ansiktet emot eller från föräldern.

Sen måste jag faktiskt även slå ett slag för just Babyland. Det var även därifrån vi fick hem bilbarnstolen (som jag skrivit om lite tidigare) och leveransen och servicen var helt fantastisk! Fick hem varorna två dagar efter vi hade beställt. //I samarbete med babyland.se

Och så fick Zelda teståka såklart! Hon tyckte inte att det var en hit direkt men ändå ganska mysigt, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish