Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag

Hej fina ni!

Nu är jag hemma igen och det känns bra då jag får träffa min lilla familj samtidigt som det känns SÅ jobbigt att vara ifrån mamma. Var pigg och glad halva tågresan hem och sen började jag gråta för att jag saknade henne så mycket redan. Hatar att bo så långt från min familj och det känns lika jobbigt varje gång vi lämnar varandra. Som tur är så ses vi igen om två veckor. Har verkligen blivit omhändertagen i helgen och fått känna mig liten för en stund. Inga måsten och bara myst och tagit det lugnt. Fått god mat, glass och jordgubbar, promenerat massor och sovit mycket. Min mamma är verkligen bäst i hela världen. Världens bästa vän också. <3

Fyra bilder som sammanfattar min helg ganska bra. Mys med mamma, nyttig mat, glass och jordgubbar och sol. Jag älskar dig mami. <3

Sen när vi kom hem så har vi handlat, hämtat paket (ska visa allt sen) och tankat. Lagat lunch, myst med hundarna, sovit en stund och vikt bebiskläder. Om ett tag ska gå ut och springa av hundarna och sen står solarium, en lååång dusch ihop och myskväll + sängdags på schemat. Är så trött så att ögonen går i kors typ. Mår illa också! 

Vet ni vad som hände i helgen förresten!? Jag kände bebis sparka för första gången! Herregud vilken häftig känsla! Detta hände i förrgår och igår höll sig bebben lugn men DIREKT jag kom hem så började sparkarna igen. Skyndande att lägga Fs hand på magen och gissa om han fick känna!? JAAAA!! Så himla kul! Världens lyckorus och tårade ögon blev det. En sådan obeskrivlig känsla! Ni som har barn eller väntar barn själva förstår vad jag menar. 

Imorgon ska vi förresten spela in vårt första avsnitt av gravid vecka för vecka! Så spännande! Har inte gjort mig iordning ordentligt på så länge så får äntligen sminka på mig ett ansikte och vara fin för en stund. Ska ha spyhinken redo ifall det skulle behövas, haha. Vet inte hur lång tid det kommer dröja innan avsnittet kommer upp sedan men säger till direkt det finns att kika på. Så kul! Och nervöst framförallt. Hoppas att ni ska tycka det är kul att följa oss där. Annars så ska jag bara vila imorgon och på tisdag ska jag iväg till läkaren och så även på onsdag. Vill bara må 1000% bra någon gång. Känns som om det var en evighet sedan nu. Kommer knappt ihåg hur det känns, haha..

Önskar er en fin kväll så hörs vi mer imorgon! Ska svara på alla era kommentarer då också. Stor kram!

En jordgubbsbild till//Och en enkel lunch när jag kom hem! Sesamnuggets med sweet chilisås är såå gott!

Det var så mysigt att träffa mina små här hemma igen, har saknat dom massor//Drack mammas hemgjorda juice i soffan. Massor med apelsin och ingefära, så gott.

Och ännu en fruktbild från i onsdags eller torsdags. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish