Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Att exponera sitt barn i sociala medier

Många frågar hur vi tänker kring att visa bilder på vårt barn på blogg och instagram. Jag har ju en väldigt välbesökt blogg och sedan jag gick ut med min graviditet har den vuxit sig allt större. Jag tycker att det är roligt men samtidigt skrämmande! Nu kommenterar ju ni mycket och jag vet rätt mycket om er också och det tycker jag känns så kul! Men det är långt ifrån er alla jag har koll på såklart, haha. Hur som så är det mycket frågor som kommer in om just detta. Kommer vi att visa vårt barn eller kommer vi att täcka barnets ansikte? 

Jag och F har pratat om detta så mycket fram och tillbaka och jag har innan jag blev gravid varit helt säker på att jag absolut inte skulle visa upp mitt barn i sociala medier. Anledningen till detta är att jag vet att det finns mycket skummisar på nätet och mitt barns säkerhet kommer jag att värdera högt. Å andra sidan efter att ha pratat om det och bollat tankar kring det så har jag kommit till insikt kring att mitt barn kommer vara det vackraste jag har och mitt liv kommer givetvis också att kretsa kring just mitt barn. Jag kommer vilja visa upp vår prins eller prinsessa och jag tycker också att jag har underbara läsare och följare som förtjänar att få ta del av vårt liv på ett djupare plan än att bara få se bakhuvudet. Särskilt baserat på att många förmodligen kommer att ha följt oss genom hela graviditeten! Och då vill man ju ta del av ”slutresultatet” – och det tycker jag att man ska få också. Jag tycker också att ni har visat mig att jag kan lita på er och att majoriteten av er är fina, omtänksamma tjejer som bryr sig, kommer med tips och idéer och stöttar när det behövs. Så jag kommer välja att lita på er och visa mitt barn! Situationen hade såklart varit annorlunda om det funnits mycket hat härinne. Om jag kände att stämningen på bloggen inte var trevlig och att många inte ville oss väl. Då hade jag nog inte alls känt på samma vis som jag gör idag!

Det vi har kommit fram till är iallafall att vi kommer att visa bilder på vårt barn och när barnet är i en ålder där han/hon kan välja själv att vara med eller inte så kommer vi att anpassa oss efter det. Sen så kommer jag aldrig att lägga upp bilder där mitt barn är utan kläder. Och det är inget jag tycker är fel i överlag men när flera, flera tusen klickar sig in här varje dag så vill jag vara på den säkra sidan och känna att ingen pedofil sitter hemma med onda tankar. 

Hur ser ni på detta? Tycker ni att man ska exponera sitt barn i sociala medier som offentlig person eller ska låta bli?

Och här sitter jag när jag jobbar med bloggen! Bilden har ju inget med inlägget att göra men tänkte att det kan vara kul att se =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish