Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Helg hos mamma

Hej vänner!

Jag har varit sämst på att uppdatera här inne men det är för att jag verkligen vill ta vara på tiden med min mamma! Hoppas att ni har förståelse för det =) annars så är jag igång som vanligt tills nästa vecka igen och har även tidsinställt lite inlägg som kommer att komma upp nu under helgen.

Igår åkte jag tåg BAKLÄNGES hela vägen från Göteborg till Uppsala och det var fruktansvärt. Mådde så jävla illa! Spydde inte en enda gång iallafall, haha. Satt och drack bubbelvatten mot alla uppstötningar och åt körsbärstomater och mariekex också. Sen när jag kom fram köpte vi jordgubbar och pratade på en filt ute i solen. Har saknat min mamma så mycket! Och har så mycket jag vill prata om nu med henne så det är inte klokt. Idag blir det såklart också en lugn dag. En promenad ska vi iallafall ta om inte så länge och annars bara vila.

Sen har jag fått en så fin födelsedagspresent också. Ett gravidsmycke med pingla i silver som klingar så fint! Ska visa mer av det när jag kommer hem.

Hoppas ni har en fin dag! Kramis!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish