Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tisdag

Hej på er!

Det regnar massor här i Göteborg idag och jag tycker det är rätt mysigt trots allt. Ska snart ta en lååång dusch och efter det väntar en promenad med hundarna innan jag ska iväg och få fina naglar igen. Tror det blir något naturligt även denna gång, det finaste jag vet! Sen ska jag hem och sova. Har haft migrän sedan imorse och spytt rätt mycket också. Vaknade och var så sugen på att äta men inget gick ner. Har fått i mig lite morötter och clementiner iallafall. Sen så har vi fått hem vår nya matta som ligger under soffan, blev så fint! Känns som om hela rummet blir helt nytt bara på grund av en matta. F skurade golvet också innan han åkte till jobbet och jag ska snart plocka ut tvätten. Luktar så gott här hemma! Sköljmedel och rent. 

Har också varit så sugen på nudlar (ni vet sådana där med pulverkrydda, haha) så affären har vi också hunnit förbi en sväng. Fick med oss ett par paket hem + jordgubbar, vattenmelon och lite annat gott. Ska mumsa i mig lite senare. Känns som om mitt liv kretsar kring mat och att sova just nu, men det är skönt det med i perioder! På torsdag ska jag iväg till mami där jag ska spendera min helg. Ska bara ta det lugnt och hoppas tågresan går bra. Längtar! Annars längtar jag tillbaka massor till jobbet men samtidigt inte. Så konstig känsla! Känner mig sådär jobbigt rastlös men samtidigt fortfarande så enormt trött och dålig. Hoppas jag inte behöver förlänga sjukskrivningen iallafall och kan komma igång igen i mitten av nästa vecka. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi förmodligen lite mer ikväll! Kramis!

Ska visa bättre helhetsbilder sen men den är iallafall ljusgrå. Finns HÄR //Och här är min frukost/lunch. Så gott! Särskilt clementinerna, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish