Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min helg

Hej fina ni!

Hur mår ni!? Känns som om det var en evighet sedan jag var här inne och skrev. Alla inlägg som har kommit upp under helgen har nämligen varit tidsinställda och jag har inte lagt tid på bloggen alls då min bästis var här och vi bara ses ett fåtal gånger per år. Äntligen tillbaka iallafall och det känns så bra! Ska svara på alla era kommentarer under dagen också. Tack för alla fina ord, tankar och idéer ni lämnar här inne. Betyder så mycket!

Mitt mående har blivit lite bättre och det känns helt U N D E R B A R T. Nu spyr jag inte längre varje gång jag har ätit! Vilken lycka! Dock har det varit så tidigare under vissa perioder också så ska inte ta ut för mycket glädje i förskott men hoppas att det fortsätter såhär. Annars har jag också kunnat äta betydligt mycket mer än vad jag brukar göra så det känns också jättebra. Håller alla tummar och tår att det ska hålla i sig nu och inte vara något tillfälligt. Är iallafall glad att mitt mående var så pass bra under denna helg som jag hade besök. 

Idag går vi in i vecka 17 och det är bara tre veckor kvar tills jag fyller 20 år. På min födelsedag har vi vårt RUL inbokat och får förhoppningsvis också veta om det är en pojke eller flicka som ligger i magen. Är så spänd! Ska inte shoppa minsta lilla plagg till bebis nu innan så att vi kan gå loss ordentligt den dagen vi får veta! Har redan köpt så mycket också och särskilt dom senaste veckorna. 

I fredags mådde jag relativt bra och vi kom oss iväg en stund till Liseberg. Åkte såklart inga karuseller men vi promenerade runt lite, åt lunch och pratade. Spelade på lite hjul och så, jättemysigt! Efter det vilade vi hemma och på kvällen hämtade vi bästis på flyget. Sen har vi mest fikat, snackat skit och solat nu i helgen. Har verkligen behövt bästistid och jag hatar att tiden går så fort när man har roligt. Saknar henne så mycket redan! Ett litet paket till bebben hade hon också med sig och snacka om att man faktiskt blir helt varm i hjärtat när nära och kära visar så mycket engagemang. 

Sen har vi haft massor med problem med vår nya, tillfälliga parkering. Dom ska stänga vårt garage i sex veckor då dom bygger om och vi har fått en tillfällig lösning. Igår hade någon tagit vår plats och vi fick leta efter en parkering SÅ länge och dessutom betala trots att vi redan betalar 1000:- i månaden för vår plats. Imorse stod en traktor där vi ska stå och när den väl flyttade på sig så såg vi att det var mitt i ett stup + fullt med byggmaterial på platsen så det var helt omöjligt att köra dit i princip. Vi saknade dessutom en tillfällig parkeringsskylt då vi inte fått någon. Kaos! Har ringt kundservice hela dagen och som tur är så har dom löst det väldigt bra och smidigt. Vi ska inte heller betala för parkeringen i två månader och om vi får en parkeringsbot innan morgondagen när vi får vårt p-tillstånd så tar dom den. Jättenöjd med servicen! Alla tummar upp för Wallenstam.

Annars så ska jag strax iväg och få fransarna gjorda hos finaste Emelie. Efter det ska jag bara hem igen och vila, kolla på TV och mysa med hundarna. Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare. Kramis!

Här är den färgglada buffén vi åt inne på Green Room på Liseberg! Helt vegetariskt och såå fräscht! Kan verkligen rekommendera er att äta där om ni har vägarna förbi.

Och jag och bästis hann äta på Vapiano två gånger också. Vi hann dit före lunchrusningen bägge dagarna och det var jätteskönt att slippa köa i en halvtimme, haha.

Och lite fruktfat och annat gottis hade vi fullt av på kvällarna. Frukt har varit ett av mina största cravings under graviditeten också och som ni kanske vet så älskade jag frukt redan innan.

Nya blommor har fått flytta in här hemma också, lite omväxling från tulpanerna för en gångs skull//Och en ny tvål också. Luktar supergott!

 

Haha, vi fick lite halvfula familjebilder också. Så mysigt att ha lite kort även från detta år. Vi har blivit sämre och sämre på att vara med på bild ihop för varje år som har gått i vårt förhållande. 

Och jag hade lockar som vanligt//Och ännu en fikabild i vanlig ordning. Detta var under första kvällen vi sågs. Har redan bästis-abstinens trots att det inte ens är ett dygn sen hon åkte. 

Igår kväll efter vi hade skjutsat till flyget så åt vi jordgubbar framför tvn och myste//Och hundarna har både sprungit av sig ordentligt och sovit mycket denna helg. 

En liten pussbild fick vi också till. Jag älskar dig mest i världen. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish