Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Bilbarnstol från Babyland

Tänkte visa er bebisens första bilbarnstol som vi fick hem från Babyland för ett tag sedan. Är så otroligt nöjd med den! Riktigt rejäl och känns trygg och stabil. Älskar också färgen och designen och den kommer sitta snyggt i baksätet av vår Nissan Qashqai. Ni hittar den HÄR i flera olika färger.

Detta babyskydd kan användas från att bebis är nyfödd och upp till 10 månaders ålder. Den har magnetiska axeldynor, justerbar sele för höjden och ergonomiskt utformat bärhandtag. Det finns även två stycken borttagbara babykuddar för optimal komfort för bebis. En kudde tas bort vid cirka fyra månaders ålder och den andra vid sex månaders ålder. Den har även avtagbar och tvättbar klädsel. //I samarbete med babyland.se

Vad har ni valt för bilbarnstol till era små? Och vad är viktigt för er när ni väljer stol?

Ni hittar den HÄR i flera fina färger. Mina favoriter är den vi har och även Svart/Black Melange. Riktigt snygga! 

Hela familjen var med och kollade. Hundarna nosade massor på den och undrade vad den skulle vara bra för, haha. 

Vi är så nöjda! Och känns så tacksamt att vi har det mesta inför bebis ankomst ordnat och klart. Känns dock som om listan är oändlig och det är så mycket som måste införskaffas!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish