Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Alla dessa galna färger och mönster!?

Måste få skriva av mig lite! Alltså jag är ju som ni kanske känner till inget större fan av regnbågsfärger, starka färger och galna mönster. Alla är vi OLIKA och därför finns det kläder och smycken och övriga saker i många olika varianter, färger och versioner just för att alla ska finna något som funkar för just dom. När det kommer till barnsaker har jag verkligen känt att det är svårt att hitta grejer som jag tycker är fina. Jag vill inte ha små zebror, nallar och blommor på allt och vill inte heller ha en skötbädd eller ”bebisgym” i flera olika färger med apor på. Jag vet att sakerna är till för barn men när vår lilla är så pass liten så tror jag inte att han/hon bryr sig om det är blommor på skötbädden eller om den bara är enkelt grå. Då är det viktigare att vi som föräldrar trivs med grejen i vårt hem och känner att den funkar till exempelvis resten av inredningen. Det låter kanske larvigt men jag tycker det är lite tråkigt att det är så! Nu har jag haft rätt tur och till sist hittat saker som jag känner fungerar men majoriteten av grejerna jag hittar känner jag bara NEJ om. 

Hoppas ni tar detta inlägg rätt! Det är verkligen ett ilandsproblem och inget att störa sig på egentligen. Det är inte heller något jag verkligen STÖR mig på utan snarare något jag tycker är lite tråkigt och har reagerat på varje gång jag surfat in på en webshop eller gått in i en bebisbutik. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish