Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tack JOLLYROOM för ett underbart event!

Hej fina ni!

Nu landar jag äntligen vid datorn. Dagen inleddes med brakfrukost på Alfons Åbergs Kulturhus med Jollyroom och massor av mammor och barn. Så mysigt! Jag var faktiskt den enda där som inte hade med mig ett barn mer än min bebis i magen så det kändes lite knäppt att vara med på något vis. Jag ser ju inte mig själv som en mamma riktigt än men det var underbart att se alla barn springa runt och leka och vara glada. Och det var en supergod frukost och så mysigt i lokalerna! Det bjöds på mackor, cakepops, juicer, massor med frukt och bär och tårta. Efter det åkte jag och F till sjukhuset en snabbis för mitt dropp och efter det körde vi bilen genom biltvätten, storhandlade och köpte hem sushi. Sen har vi bara degat i soffan och kollat på TV och jag har sovit ett par timmar. 

Har även bokat resan till Stockholm dit jag ska med mami och mormor i slutet av maj och även en resa till mami i Uppsala. Ska bli så mysigt att få lite tid bara vi två. Jag träffar ju inte min familj mer än ett par gånger per år så varje stund blir så värdefull.

Annars så ska nycklarna till vår gamla lägenhet lämnas över till nya hyresgästen ikväll. Tre månader av dubbelhyra är nu äntligen ÖVER. Har varit så jobbigt att slänga iväg över 20.000 på hyra under dessa månader och även ha ansvar för en lägenhet man inte bor i + att den stått helt tom och varit helt onödig i överlag. Får nästan ångest när jag tänker på det. Men skönt att det är klart nu och att vi får lämna över den till någon annan. Lite tidigt kanske egentligen men dom behövde tak över huvudet och kunde tänka sig att betala för denna vecka så det är ju skönt att få in några tusenlappar och samtidigt hjälpa någon. Ett avslutat kapitel är det nu iallafall och vi är så glada för det. 

Påvägen till eventet och vi har fastnat i en bilkö såklart, haha.// Och äntligen fick vår pärla bli skinande vit igen. F har tjatat i flera veckor nu att vi ska tvätta den.

Och fyra bilder från eventet och en på den fantastiska goodiebagen! Alltid lika kul att få presenter. Sparkcykeln och lite annat ska min lillasyster få då det dröjer ett tag innan vårt barn är tillräckligt stort för att använda mycket. Tack JOLLYROOM för den otroligt mysiga timmen (kunde tyvärr inte vara där längre än så på grund av hur jag mår). 

 

Och mitt sug efter sushi kom även idag så det fick bli vår lunch// På armen hade jag mina fina armband från Marc by Marc Jacobs. Finns bland annat HÄR. Naglarna har fina Effi gjort. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish