Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Storstädning

Det bästa jag vet är att rensa i alla garderober, byråer och skåp då och då. Det behövs oftare än vad man tror och man upptäcker något nytt varje gång. Förra gången jag städade ur alla garderober så upptäckte jag att F bara har massor med urtvättade kläder och vi fick klicka hem massor med nytt på en gång (så problemet är nu åtgärdat), haha. Denna gång upptäckte jag att jag har SÅ mycket kläder som är helt nya men som jag aldrig har använt så nu la jag fram dom längst fram i garderoben. Hoppas jag hinner bära lite av plaggen innan graviditeten tar över mig helt och jag inte får över någon tröja över magen.

Passade även på att tvätta alla sofföverdrag, tvätta sängkläderna, torka av alla skåpluckor osv. Nu är allt damm borta och det enda stället det ligger på är på golvet och därifrån hoppas jag också att vi får upp det snart. Dammsugaren har dock gått sönder så vi får införskaffa en ny snarast. Tills dess så vet jag att F är grym på att skura golv så det får bli hans uppgift nu när jag har fixat allt annat, haha.

Så fina och härliga vårfärger! Inköpta förra våren men knappt använda// Och här påbörjades utrivningen av garderob nummer ett. 

Måste tipsa er om att H&M har sååå fina disktrasor. Låter jättelarvigt att ens ta upp det men jag har alltid stört mig på att dom blå/rosa/gula inte passar in i det annars fina köket. Kostar typ 20:-/styck och finns på hemsidan

Och mina naglar har fina Effi gjort! Kommer ett eget inlägg med mer bilder sen. Fina va!?//  Lite färska tulpaner på bordet har vi alltid nu på våren. Piggar verkligen upp.

Rensade även i bebisens kläder lite och dessa är ju sååå underbara! Älskar allt från newbie och kommer handla hur mycket som helst där nu i vår. 

Och till sist fick jag unna mig ett stooort glas juice i soffan. Har ni smakat den nya smaken av BRAVO? Den var faktiskt jättegod!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish