Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skit-söndag!

Hej på er!

Denna söndag har varit riktigt jävla dålig! Vaknade med världens migrän, typ tio nya finnar (hurra för alla gravidhormoner) och världens grinigaste humör. Inget har varit rätt idag och jag har typ klagat på allt och pendlat mellan att gråta och vara arg. F har försökt trösta och göra mig glad men det slutade med att han började skratta åt mig mitt i ett av mina damp-utbrott för att han tyckte att jag var söt när jag var så arg och då brast det helt och jag blev sååå ledsen, haha. Han har både tröstat och bett om ursäkt typ hela dagen och nu kommer dom där ångestkänslorna över att jag tar ut mitt helt fruktansvärda humör på honom. Såg Blondinbellas avsnitt av gravid-vecka-för-vecka där hon och Odd pratar om hennes arga utbrott som pendlar mellan just ilska och dåligt samvete och även då började jag gråta bara för att jag kände mig så mycket mindre ensam och mer ”normal”. Ja ni hör ju, haha. Men det är som det är och jag får försöka acceptera det. 

Annars har vi varit vid havet, ätit glass, solat solarium och bara myst framför tvn. Har varit så trött idag och inte orkat något alls. Mår fortfarande illa och allt känns bara allmänt fel. Försöker komma ihåg att det bara är en dålig dag! Strax tänkte jag komma iväg och träna (var föör längesedan nu) och sedan bara ta en lååång dusch och bara skölja bort alla jobbiga känslor och tankar. Tycker alltid att en dusch hjälper oavsett om man är ledsen, glad, arg, känner sig allmänt äcklig eller vad det nu kan vara, haha. Och när jag är sjuk så brukar jag känna mig frisk efter att jag har duschat. Så brukar typ tvätta bort min feber 😉 Är jag ensam eller finns det någon som känner igen sig!?

Sen har vi kikat lite på vagnar också. Lutar mest mot en av dom nyare modellerna av Emmaljunga. Dom är så fina och ordentliga och med massor av plats för bebis + inbyggda funktioner så som myggnät. Vi båda tycker att den kändes så bra! Och att den är vit och riktigt snygg gör inte saken värre. Men vi får se! Ännu är det ett tag kvar innan vi lägger en beställning. 

Nej, hörrni. Nu ska jag svira om till träningskläder och få lite gjort. Trots att det tar emot och jag inte vill göra något alls så hjälper det mig inte så mycket att bara ligga och vara ledsen och grinig. Kram på er och hoppas ni haft en bättre söndag än vad jag har haft!

Jag som vanligtvis aaaldrig äter ägg!? Vad hände? Har varit sugen konstant på senaste och ätit det på mackor, som omelett som röra osv. Här har jag bara stekt färsk spenat, en tomat, ägg, persilja och salt och peppar + lite iMat från Oatly. Blev jättegott// Och dessa tulpaner är sååå fina! Får inte nog! Har tre buketter runtom i lägenheten nu. 

Och såhär ligger vi typ 80% av våra kvällar. Trött tjockis som helst vill gå och lägga sig redan vid 19.00// Satt ett par timmar med bloggen, fakturering + mail osv mitt på dagen och denna lilla knodd låg och vilade i mitt knä hela tiden. Zelda löper fortfarande och han är så snäll och duktig. Gnäller lite ibland men inte mer än så.

Och såklart lite fruktfat även denna söndag! Vi kollade på lyxfällan där dom pratade om vilka enorma summor ett par la på chips och godis och F ba ”vi lägger säkert lika mycket på frukt per år.. om inte mer”. Ja, 50.000 är det kanske inte riktigt, haha (hoppas jag)..

Sen har jag fått hem månadens naturalbox också! Denna månad med temat ”smoothie”. Har aldrig testat ”lila majs” så det ska bli spännande. // En glass fick vi också ner idag. Hundarna fick springa av sig ordentligt på stranden och vi tog en liten promenad under tiden.

Till lunch stekte vi morötter, aubergine, zucchini och tomater med kikärtor, persilja, salt, peppar och buljong + lite vatten och lät koka up en stund och sen bulgur till det. Blev jättegott! Jag fick dock inte i mig så mycket men känns skönt att få i sig lite riktig mat. // Och så en till bild på min svarta tuss. Den andra tussen vill mest vara ifred i sovrummet under en filt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish