Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

HOME

Här är fyra bilder från vår ”köksdel” och vår hall som jag tänkte visa för er! Det känns fortfarande väääldigt tomt och opersonligt men börjar mer och mer att likna ett hem!

Nu när vi faktiskt har en bebis på gång så börjar jag bli lite stressad inför att få ordning i hemmet. Vi har bott här i snart två månader men jag känner inte att vi har kommit så långt som jag kanske hade önskat. Mattor är iallafall beställda och jag håller på att kika på en lampa som vi kan ha ovanför soffan. Sen vill jag hänga upp några tavlor också men har ingen aning om vad!? Vill att det ska vara stilrent och enkelt men ändå personligt och familjärt. Väggtexter tycker jag också om men i och med att vi har rätt litet så kommer jag nog nöja mig med en text i sovrummet eller hallen. Vi får se helt enkelt! Känns iallafall som om jag vill bli klar innan sommaren då det kommer finnas så mycket annat att tänka på sen. Mattan med ”björkmönster” är iallafall från H&M Home och passade jättefint i vår hall. Så jag är kanon-nöjd! Annars har jag snöat in mig på sidor som ELLOS och Rum21. Kan sitta och klicka runt hur länge som helst. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish