Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Jag mår lite bättre. Fick världens cravings efter fryspizza med mozarella på så F fick åka och köpa det. Den har stannat kvar i magen än så länge så det är jag glad för. Och jag är tacksam över att jag fick känna lite hungerkänslor också! Har mest spytt på tanken av allt som har med salt eller mat att göra. Känner mig lite piggare idag också och håller tummarna att jag kan åka till jobbet imorgon och slippa jobbiga överraskningar och allt som ens heter illamående. Är iallafall inställd på att må ännu lite bättre imorgon då jag blir så extremt rastlös av att bara ligga hemma och må dåligt.

Idag ska jag bara ligga på soffan, försöka sova så mycket jag kan och sedan ta en lååång dusch. Sent ikväll kommer Helene förbi en liten snabbis och äter lite frukt och myser. Har saknat henne så! Och imorgon ska jag upp relativt tidigt iallafall då jag har ett möte med en ny samarbetspartner innan jobbet. Spännande!

Har läst igenom alla era kommentarer som ni lämnade igår och ni vet att jag aaaaalltid brukar svara på alla kommentarer men vi får se om jag hinner denna gång! Men jag har läst igenom ALLT och det känns sååå kul att det är så många fantastiska människor som är här inne och klickar varje dag. Är också supertacksam att ni ville dela med er lite av vilka ni är, vad ni gör och er situation. Har sagt det förut men ni känns allihopa som mina tjejkompisar och det gör det bara ännu roligare att blogga! Särskilt när ni kommenterar mycket och ger respons. Jag har världens bästa läsare! UPDATE: Jag tycker fasiken att jag ska ta mig tiden att svara på alla era fina ord och kommentarer så nu har jag faktiskt svarat på allt ni kommenterat trots allt, haha 😉 

Nu ska jag vila lite till, behöver verkligen det. Och känner mig fortfarande väldigt trött och halvdålig trots att det är betydligt mycket bättre än hur det var igår och dagen innan det. Stor kram till fina er! Ni är bäst!

Nästan det enda jag har ätit dom senaste dagarna. Jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar och lite mer jordgubbar. Dom är superbilliga på ICA nu och smakar såå gott.

Och såhär har vi legat i soffan innan F börjat jobba på dagarna. Kollat på film och bara myst. Han åkte hemifrån för en liten stund sen och jag saknar honom redan!

Tur att jag iallafall har sällskap av dessa två gosar. Dom är så snälla och förstående och har varit så okrävande dom dagarna jag mått som värst. Världens bästa. <3

Och häääär är min nya craving. Vi får se hur länge det håller i sig men känns skönt att ha fått något annat i magen än bara frukt och juice! Och igår kväll fick jag även i mig youghurt och mackor så att jag inte överansträngde magen direkt med något för tungt. 

Och hur fin vän har inte jag då!? Hittade denna utanför ytterdörren med en liten rosett på. Tack finaste Helene! Finns att köpa bland annat HÄR. Vi testade att smörja in magen med denna igår och den doftar gudomligt!! Blev helt besatt av lukten, haha. Vi har lite som rutin att F får smörja in magen på kvällarna. Då blir han lite mer ”delaktig” i graviditeten också. =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish