Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Skrämmande

I samband med att jag kom ut med min graviditet så har min blogg vuxit så enormt snabbt. Jag har dubblerat antalet unika besök per dag och sidvisniningarna slår i taket. Är så chockad! Vet att jag har skrivit detta förut men måste få nämna det igen. I samband med allt detta så kommer även mycket rädsla. Innan har jag ändå hållit min blogg på relativt ”samma nivå”. Självklart har läsarantalet ökat men det är rätt långsamt och går uppåt sakta men säkert månad för månad. Men att den helt plötsligt flyger uppåt väcker mycket känslor och tankar. 

Vilka är ni? Varför vill ni följa just mig? Vad vill ni helst läsa om? Är det tråkigt med för mycket gravidinlägg och vill ni se annat också? Isåfall vad? Massor med tankar som sagt!

Ännu mer skrämmande är att både jag och F snart kommer att bli mer offentliga än vad ni kanske tror. Ni kommer att få se oss ”på riktigt” och få se oss prata, röra oss, skratta och samspela med varandra. Vi kommer att filmas och ni kommer att få följa oss ännu närmre i vårt liv. Även det är läskigt men ändå spännande! Tänk om ni tycker att vi är fula? Att vi pratar konstigt? Att vi är tråkiga? Herregud så mycket jag funderar på! Och jag som knappt visat mig så mycket på bild för er så mycket! Då blir det ännu mer tankar. Men jag vet att jag har snälla läsare och följare så det ska nog gå bra det också. =) Om ni orkar får ni sååå gärna lämna en kommentar om vem just DU är och varför du följer mig. Gärna också hur länge du har följt mig och vad du vill läsa om. För mig är era åsikter viktigast, kram! 

Efter att ha spytt i flera timmar igår så gick detta äntligen ner. Fick dock inte behålla det så länge innan det var dags att spy igen men det var gott iallafall. Har inte fått i mig något mer än just detta + en skål med jordgubbar idag på dessa två dagar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish