Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött kväll och massooor med projekt

Hej fina vänner!

Hur mår ni? Jag mår bra men är så trött att jag knappt orkar hålla ögonlocken uppe. Vill bara sova, sova och sova lite till. Förresten! Vad kul att så många ville se mig i Gravid vecka för vecka. Förmodligen så kommer ni att få era önskemål besvarade! Återkommer när jag vet lite mer. Annars så är det som om graviditeten öppnade upp en helt ny värld. Har så många projekt, samarbeten och erbjudanden på gång nu så att det inte är klokt. Tänk att en liten bebis kan bli så populär innan den ens kommit till världen!? Är så glad och tacksam för allt!

Annars så är min mobil ÄNTLIGEN här och imorgon får jag hämta ut en helt splitterny iPhone 6+ med 64gb. Som jag längtat! Har som ni kanske vet haft en iPhone 4 i kring en vecka nu och det har verkligen varit jobbigt! Man märker hur beroende man faktiskt är av sin telefon. Sen att lånetelefonen är helknäpp och att det knappt går att ringa eller ta emot samtal har ju inte gjort saken bättre direkt. Så nu kan ni iallafall förvänta er LJUSA och fina bilder igen. Fs Samsung var inte så mycket att hänga i granen den heller trots att det är den senaste modellen. Även det kanske är en vanesak! 

Nu tänkte jag försöka varva ner lite här hemma, komma iordning och så småningom komma i säng. Jag har haft en rätt dålig måndag med illamående, trötthet, spykänslor och på allt detta så visade det sig att vi fått massooor av fakturor till vår gamla adress trots att vi adressändrat + har eftersändning + att jag faktiskt RINGDE RUNT till alla företag som vi har att göra med och bad dom att skicka till nya adressen. Jag är supernoga med att alltid betala saker i tid så ni kan inte ana paniken när flera av dom blivit till påminnelser. Började gråta när F sa det i telefonen och det berodde förmodligen mest på hormoner men ändå! Känner mig bara tjock, äcklig, trött, tjurig och som om allt går fel. Är såklart övelycklig över att jag faktiskt är gravid men det blev helt plötsligt 1000 saker till att tänka på och jag som är en person som vill ha koll på allt blir väldigt lätt stressad när det kommer till en sådan situation. 

Idag går vi också in i vecka 14 och det känns så kul med ytterligare en ny vecka. Vi har som tradition här hemma att läsa om veckan som kommer + veckan efter det på söndagskvällarna. Så mysigt att sitta där tillsammans med ”gravidboken” och få veta att bebis nu har antydan till hår och ögonbryn där inne. Har ännu inte hunnit unna mig min gravidolja (som finns HÄR) och kör på kokosoljan för fullt. Jag har verkligen omprioriterat när det kommer till pengar och ekonomi och jag som är så enormt pengabrännande i vanliga fall har till och med slutat unna mig saker. Tänkte klicka hem en såå fin tröja men tänkte sedan att jag kan lägga dom 400:- på bebis istället. Eller spara. Och så tänker jag aaaaldrig i vanliga fall. F är helt chockad! Och det är även jag. Men jag är även imponerad av mig själv för huur många gånger jag än sagt att jag ska sluta slösa så mycket så har jag aldrig hållit det förrän nu. Och det är liksom under alla dessa år som jag bott hemifrån.

Önskar er iallafall en fin måndagskväll så hörs vi mer imorgon. Stor kram på er och godnatt!

Igår avslutade vi vår söndag framför en bra film i soffan. Det var så mysigt! Och ja, chokladdoppade jordgubbar är ju det bästa i världen!

 Och pizza stod på söndagsmenyn! Pizza hut har verkligen dom bästa pizzorna!

Sen fick det bli en liten kvällsbild på bebis också. Jag förstår fortfarande inte att det ligger en liten därinne. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish