Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

God morgon på er!

Alltså jag kan inte sova längre än såhär på helger! Vet inte vad det är med mig. På vardagarna vill jag dock gärna sova liiiite längre men då är det ju jobb som gäller så det fungerar ju inte. Konstigt hur kroppen funkar. Igår efter att jag hade blivit ompysslad på salongen i flera, flera timmar så åkte jag och Emelie och åt på Subway för att sedan åka vidare och handla och till sist landa hos mig med fruktfat, choklad, chips och dipp. Vi kollade på film och pratade massor. En perfekt myskväll! Sen kom F hem på kvällen och vi satt uppe en stund och pratade om framtiden med bebis, ekonomin, vad vi behöver inhandla och vad vi behöver göra för att få klart i lägenheten innan bebisens ankomst. Det är alltid så tacksamt att prata igenom saker och jag tror faktiskt att vi gör det för sällan när man blir så bekväm med varandra och tror att man vet exakt vad den andra tänker och känner. 

Idag ska jag träna och sola och annars försöka få ordning på lite saker hemma innan det blir en tidig kväll inför morgondagens jobb. Många kommenterar hur jag tänker angående solarium nu när jag är gravid och jag skulle såklart aldrig göra något som skadar mitt barn. Solarium är inte mer skadligt under graviditeten än vad det är innan och påverkar inte barnet i magen på något vis mer än om jag skulle bli riktigt, riktigt överhettad – vilket aldrig händer i solariet. Däremot så kan man enklare få hudförändringar i solen som gravid och pigmentfläckar har enklare att uppkomma och sedan stanna kvar efter graviditeten. Nu vet ni det! Så ni behöver inte oroa er. Jag skulle som sagt aldrig gjort något som kunde skada min bebis. Det kan jag lova er och det tror jag att dom flesta av er förstår också. 

Sen vet jag att sååå många vill att jag ska vara med i GRAVID VECKA FÖR VECKA. Jag blir såklart jätteglad och skulle absolut kunna tänka mig att vara med. Så ni får tipsa om mig och maila dom på gravid@unitedscreens.se om ni vill se mig där så får vi se vad som händer! Jag har iiiingen aning om detta ens är deras riktiga mail men det var den enda jag hittade på deras youtubesida. 

Nu ska jag äta frukost och sen börjar dagen på riktigt. Hoppas ni får en helt underbar söndag och slut på veckan så hörs vi under dagen. Har bland annat tidsinställt inlägg om vad bebisen kommer att få heta om det blir en flicka/pojke. Vet att många bloggare gärna smyger med den informationen men jag ser ingen anledning till varför man ska göra det, haha. Kram på er!

Kan lova er att det var lika gott som det ser ut. Och både jordgubbarna och hallonen var perfekta. Märks att sommaren är på väg! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish