Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

GLOSSYBOX

Fick hem ett GLOSSYBOX och jag totalälskade innehållet. Gillar verkligen konceptet att man får hem fem skönhetsöverraskningar varje månad för bara 139:-/mån. Så prisvärt och kul! Och verkligen en bra grej om man är dålig på att unna sig saker. Vill ni beställa en egen box fylld med skönhet kan ni göra det HÄR.

I min box fick jag:

LdB Aqua & Sea pearls – Effektiv men samtidigt mild deodorant som håller hela dagen. Den har en fräsch, blommig doft som lockar fram vårkänslorna samt innehåller pärlextrakt som ger din hud en mjuk och skön känsla.

Naobay Mouisturizing Peeling – Peeling från spanska ekolyxmärket Naobay med 98,8 procent naturliga ingredienser. Partiklar från Acaiträdet exfolierar varsamt huden medan olivolja, sheasmör och sötmandelolja lugnar huden.

Make up store Lipstick – Läppstift från Make up store.

Oral B 3D White Lux Pearl Shine – Ny tandlräm från Oral-B som tar bort 90% ytliga missfärgningar på en vecka. Skyddar mot karies och syraangrepp och innehåller äkta pärlextrakt som ger ett pärlvitt leende.

Elisabeth Mott Eyeliner – Med en tunn borste ger denna eyeliner dig alla förutsättningar att skapa snygga linjer för dramatiska kattögon. Formulan torkar fort och håller hela dagen utan att kladda.

Till veckan som kommer så kommer jag att tävla ut ett glossybox på instagram! Så håll utkik där. Jag heter @gabriellajoss om ni vill följa mig =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish