Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fredagskväll

Fy tusan vad jag har längtat efter helg och vila! Nu ikväll ska jag tidsinställa lite inlägg, plocka undan här hemma och sen bara kasta mig i soffan med en enkel sallad och äta framför en bra film eller serie. F jobbar rätt sent som vanligt så är själv ett par timmar till. Imorgon ska jag få fint hår (är så sugen på en liiite kallare ton men ändå behålla det ljusa) och fina fransar hos bästa Emelie och sen ska vi åka hem till mig och ha lite tjejmys med skitsnack, gottis och kanske film. På söndag har vi lite saker inplanerade men annars blir det en hemmadag. Måste även hinna med solning och träning då det blir på tok för lite av det nu sedan jag blev gravid. Men orken räcker inte till allt och det gäller att lyssna på kroppen. Känner mig nästan som en gammal tant som däckar när jag kommer hem från jobbet och jag kan även tänka mig att det kommer bli värre ju längre in i graviditeten jag kommer. Har lovat att jag ska skämma bort mig själv så mycket som möjligt nu när jag väntar bebis. Bara för att jag är värd det och för att orka. Om några veckor har jag även ansiktsbehandling inbokad och även det är äkta vardagslyx enligt mig! Det får mig att klara av att jobba heltid, sköta hem, hundar (och man 😉 ), blogg och allt annat runtomkring.

Någon frågade mig vad största skillnaden är med att vara gravid och inte och något jag verkligen reagerat på är folks omtanke. Alla i min omgivning har blivit så extra omtänksamma och hjälper och ställer upp lite extra mycket. Ser till att man mår bra, har ätit och druckit. Att man sitter skönt och att man sover ordentligt. Sen så är jag fortfarande så fruktansvärt ovan att se mig själv i spegeln och se att min mage putar ut. Jag som vanligtvis tränar den hårt och har helt platt mage har rätt svårt att ”acceptera” att den ska se ut så just nu och ett tag framöver. Sen har jag känt mig så jäkla ful konstant också men det gissar jag på att jag får leva med. Förhoppningsvis går det över lite längre fram när ”gravidglowen” kommer men det återstår att se =)

Såhär har jag sprungit runt idag. Ni ser ju att bildkvalitén inte direkt är på topp men vad kan man förvänta sig av en iphone4? Saknar min mobil, haha.. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish