Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

FRÅGESTUND

Hej vänner! 

Förlåt att jag inte skrev något igår men hade helt fullt upp. Jobbade under dagen och efter det åkte jag till bästa Effi och fick fina naglar. Jag körde på vanlig fransk denna gång och jag är mer än nöjd. Mitt i alla dessa hormoner och att känna sig allmänt ful hela tiden så kändes det välbehövligt att bara få göra något enkelt och klassiskt. Bilder kommer sen! Imorgon ska jag också få nya fransar och bli fin i håret igen, så skönt!

Annars så har Zelda börjat löpa igen så min mardröm kan börja och nu måste vi ha STENKOLL på hundarna under dessa veckor. Just i början brukar det gå bra och Dexter låter henne vara ifred men sista veckorna brukar det vara ett totalt kaos och han sitter och ylar och skriker efter henne. Vi får se om vi lyckas hitta en hundvakt till henne/honom eller om vi löser det på något annat vis. Säg till om ni vet någon bra hundvakt i Göteborg! Vi får ta varje dag som den kommer och hålla tummarna för att vi tar oss igenom dessa tre veckor rätt bra. Vill ni veta något kul förresten?! Bästis kommer hit i slutet av denna månad! Ska bli såååå kul!! Har längtat ihjäl mig och kan knappt förstå att vi sågs senast i augusti förra året. 

Min mobil är ju fortfarande borta så kan varken fota fina bilder (det går ju varken att fota bra med en iphone4 eller med Fs mobil, haha) så tänkte att vi kan köra en frågstund då jag vet att det är såååå många som undrar och jag vet också att det varit efterfrågat. Kommer inte att besvara några frågor i detta kommentarsfält utan kommer alltså svara på allt i ett eget/flera egna inlägg. Så fråga på!! =)

Här är ultraljudsbilden vi fick med oss från KUB. Helt galet att denna lilla bebis faktiskt finns i min mage. Har fortfarande inte förstått det, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish