Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

BEBIS MÅR BRA!!

Hej vänner!

Allt såg jättebra ut hos barnmorskan! KUB var så häftigt och det var väl spenderade 2000:- trots att det tog mindre än en halvtimme innan vi var klara. F var helt tårögd hela tiden och jag fokuserade mest på att inte kissa på mig (man måste ju vara kissnödig under besöket, haha) och att inte röra mig så mycket så att vi skulle se bebisen ordentligt. Bebisen sprattlade så mycket! Det var som en riktig levande bebis där inne, fast sååå liten. Satt och gapade konstant för det var så häftigt att se den vända sig fram och tillbaka, suga på tummen och göra kullerbyttor. Det känns så overkligt att den faktiskt ligger i min mage då den varken känns eller syns så mycket än. F och jag höll med varandra om att det känns som om vi åker till barnmorskan och ”kollar till” bebisen och sedan åker vi iväg och lämnar den där tills det är dags för nästa besök. SÅ overkligt känns det att den faktiskt ligger i min mage och är med mig hela tiden. 

Vi fick även jättebra värden och jag känner mig så enormt tacksam för det. Igår kunde vi knappt somna för att vi var så himla nervösa och oroliga! Hade dock lite extra mycket symptom igår kväll så det var nästan som om kroppen försökte visa att allt var som det skulle, jättekonstigt!

Hur som helst så har vi båda iallafall fått en bra start på dagen och det är skönt att inte behöva oroa sig mer (eller ja, jag kommer nog oroa mig ändå men lite mindre kanske) och bara njuta av att vara gravid. 

Vårt besök blev jätteförsenat och vi fick vänta rätt länge på att få komma in trots att vi hade tid redan 8.30. Jag blev lite irriterad (hatar förseningar) men när jag sedan får höra att det beror på att det har ”hänt en sak” och sedan får se en kvinna komma ut helt rödgråten ur ett av rummen så blev jag SÅ ledsen. Kan knappt tänka mig hur jobbigt det måste vara som barnmorska att sitta och förmedla hemska saker som missfall eller att fostret har dött i magen. Tacksamhet beskriver nog mina känslor bäst just nu och jag är glad för att allt har gått så himla bra såhär långt. Ska visa er lite bilder sen men jag har som sagt bara min lånetelefon för tillfället med helt värdelös kamera! Men om någon dag eller lite senare ikväll ska jag försöka fota.

Något annat jag är tacksam över är att jag får vara gravid under sommaren. Kan tänka mig att jag kommer vara varm som tusan men får nog känna mig lite vackrare än om jag skulle vara höggravid på typ.. vintern? Kommer nog mest springa runt i klänningar som dessa. HÄR och HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish