Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Gravidbyxor?

Alltså jag har ETT par byxor jag kan ha på mig just nu. ETT. Och det är mina absoluta favoritbyxor så det är ju tur.. MEN det är inte såå jättekul att bara dra på sig samma varje morgon helt utan variation. Har ni några tips på vad man kan köpa? Känns inte som om gravidjeans är sådär superskönt (jag gillar inte jeans över huvud taget) men det verkar ju säljas en hel del sådana. Leggings går bort då dom flesta topparna jag har är rätt korta så behöver ett par med högre midja. Jag gillar inte heller ”för slappa” byxor så det känns verkligen omöljligt för mig att hitta något som ser bra ut samtidigt som det är bekvämt.

Magen är inte alls platt längre utan putar en hel del. Däremot så ser man absolut inte att jag är gravid utan jag ser nog mest småmullig ut. Med kläder går det att dölja och på morgonen är den som plattast medan den mot kvällen sväller upp ganska ordentligt vissa gånger. Hoppas att jag har hunnit få en lite mer ”gravid” look i sommar så att jag slipper gå runt och känna mig småfet (som jag gör idag). Annars är jag inte alls stressad över att magen är liten som jag skrev tidigare. Den får mer än gärna vara liten fram tills när det börjar närma sig sista veckorna. 

Här är byxorna, för er som har missat 😉 Dessa har alltid varit mina favvisar och tror dom hängt med sedan 2011 eller 2012. Galet! Men sköna som bara den är dom och tror jag kommer kunna ha dom en bit in i graviditeten. Men ni som har tips på byxor BOMBA mitt kommentarsfält! Kommer vara er evigt tacksam, haha.

Tänk att denna människa ska bli pappa till mitt barn!? Är så tacksam! Och det är en sådan trygghet att veta att jag faktiskt ger mitt barn världens bästa pappa

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish