Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

JAG ÄR GRAVID!

Nu är det inte så hemligt längre! I oktober så är det vår tur att bli föräldrar. Det är så sjukt hur allt fungerar egentligen. Vi försökte få bebis i ETT och ETT HALVT år utan resultat och sedan släppte jag det helt och till sist kom jag till och med fram till att jag faktiskt inte vill ha barn alls och har så mycket annat jag vill göra och vi skulle precis börja med skydd och DÅ var jag helt plötsligt gravid. 

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända nu, mina tankar är huller om buller och det är så mycket att fixa och ordna, oroa sig över och njuta av. Det enda jag egentligen är säker på är att det växer en liten Fjobriella i min mage och att vi i höst kommer vara föräldrar. F är min skatt och mitt liv och jag vet att han kommer bli världens bästa pappa – och jag ska göra allt i min makt för att bli världens bästa mamma också. 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 och nu 2015 och vi står fortfarande här starkare än någonsin. Tänk att jag kommer att få se den jag älskar över allt i världen och mig själv i samma lilla människa. Så mäktigt. 

Jag litar på livet och på vår kärlek så det enda jag har att säga nu är att resan kan börja (och jag håller alla tummar och tår för att allt ska gå bra!) <3

Jag vet att jag är jäääättesmal. Men för att vara jag så har jag faktiskt fått en redig mage redan. Annars är jag helt platt. 

På onsdag är det dags för KUB och då får vi se vår lilla bebis igen. Är livrädd att något har hänt och att bebisen kanske inte lever i magen längre men håller alla tummar jag har för att allt ser bra ut med den lilla. På måndag går jag även in i vecka 13. Psst! Vill ni följa mig genom graviditeten kan ni ju lägga till mig på bloglovin HÄR. =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish