Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Söndag igen

Godmorgon älskade vänner!

Dagarna flyger bara förbi och nu har ännu en vecka passerat. Jag ska snart äta frukost och sedan ska vi lämna av mami som åker hem idag. Så himla tråkigt! Om jag fick bestämma så hade hon stannat i minst en vecka till. Nu räknar jag ner dagarna inför slutet av maj då jag fyller 20 och ska få möta både henne och mormor i Stockholm för en hotellhelg med bara oss tre. 

Annars så ska vi försöka träna, städa och städa lite till i form av att köra den gamla bilen genom biltvätten och rensa ur den på insidan. Hade varit skönt att få bort den då vi just nu har två bilar och två lägenheter varav en av varje bara står och väntar på att någon annan ska ta över dom. Det är rätt jobbigt att ha så mycket som hänger över en och i slutet av april är ÄNTLIGEN kontraktet på vår gamla lägenhet avslutat. Har varit rätt jobbigt med dubbelhyror och all stress runtomkring men detta är som sagt tredje och sista månaden vi behöver fundera på det. 

Önskar er en jättemysig söndag så hörs vi lite senare! Stor kram!

Vi har mest myst och tagit det lugnt hela helgen. Igår åkte vi till solariet en sväng och sen gick vi runt lite på stan innan vi landade i soffan med chips och en bra film. 

Och dessa är ju helt underbara! Det bästa jag vet med våren är att få hem ett par nya converse. Dom som är helvita utan några andra detaljer är mina absoluta favoriter. Finns lite överallt men bland annat HÄR

Fick ett så fint budskap i mitt té igår. Tycker att det är så himla sant och tänkvärt. För visst är det så egentligen? 

Och sen har vi ätit jättegod grönsakssoppa till lunch igår. Kokade potatis och broccoli och stekte sedan lök, rivna morötter, champinjoner, gul och röd paprika och blandade i. Min mami är jätteduktig på nyttig och vegetarisk mat så hämtar alltid så mycket inspiration från henne efter att jag har hälsat på hos henne eller hon hos mig.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish