Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Smulpajsdags

Har ni haft en fin söndag såhär långt? Jag tycker tiden går huuur fort som helst och nyss var klockan sju och nu är den snart sex på kvällen. Vi har hunnit se en film, äta indiskt till lunch, tvätta vår gamla bil, sola solarium och handla hem grejer så att vi kan baka smulpaj. Sen så blir det en lugn kväll framför tvn och en sväng till gymmet innan det. Perfekt söndag enligt mig!

Det blev ett sådant kaos när vi skulle hämta mat förresten. Vi köpte den på avhämtning och när vi kommer fram så känner jag direkt att något är fel då påsen innehåller lite för mycket mat och luktar lite annorlunda än det vi ska äta. När vi kommer fram och packar upp så ser vi direkt att det är kyckling och kött vi har fått och inte våra grytor som vi har beställt. Jag ringer dit och tjejen förklarar att det är hennes andra dag på jobbet och att det såklart inte är en ursäkt men jag tyckte SÅ synd om henne och säger att det såklart inte är någon fara. Vi fick åka tillbaka med maten vi hade köpt och fick hämta vår ”riktiga” mat istället. Hoppas köttätaren som fick hem våra kikärtsgeggor inte blev allt för arg, haha. Och hoppas det löste sig och att dom också fick hämta rätt mat till sist. 

Började dagen med god frulle. Har snöat in mig på Paulúns supergröt. Den smakar så gott och innehåller massor med nyttigheter. Vet att man kan göra likadan själv men det tar mycket längre tid än att bara hälla över vatten och ställa i mikron. 

Och åkt runt massor i nya bilen har vi gjort. F och jag skrattade jättemycket åt att hans ben ser så jäkla smalt ut på den här bilden, haha.

Och det var så längesedan vi åt indisk mat! Hur gott som helst! Vi beställde via onlinepizza.se som är så smidigt och om ni anger GABRIELLAJOSS i kassan så får ni 15% på hela er beställning. Koden gäller fram till nästa söndag på allt och runtom i hela Sverige. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish