Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Morgon med Froosh

Goooodmorgon!

Är uppe med tuppen idag för att hinna ta vara på alla minuter med mamma och hundarna. F jobbar hela dagen idag men som tur är så jobbar han just DAG så att vi får umgås lite med honom ikväll. Har precis ätit frukost och om ett tag ska vi nog ta en promenad till affären och handla lite. Igår fick jag komma hem till färdig middag och det kändes så himla lyxigt och mysigt. Kan lova er att det var längesen sist! Världens bästa mamma <3

Imorgon åker mami hem igen och jag önskar att jag kunde stoppa tiden. Jag kan bli så ledsen att jag börjar gråta när jag tänker på hur långt bort min familj är och att vi inte kommer ses mer än några gånger per år. Förr sågs vi flera gånger i veckan så det har blivit en rejäl omställning för mig. Det är så svårt det där. Vi älskar ju Göteborg och det är här vi vill bo resten av livet, köpa hus och se våra barn växa upp. Men samtidigt så känns det inte ens nästan lika kul när jag vet att det viktigaste jag har inte finns med i den bilden mer än lite då och då. Jag hoppas på att det på något vis löser sig i framtiden och att vi kan hamna närmre varandra. Iallafall lite närmre än idag. 

Fick starta morgonen på allra bästa vis iallafall med Froosh. Deras smoothies är helt underbara och dom nya smakerna är verkligen såå goda! Min favorit är den nya med stjärnfrukt men även den med spenat är faktiskt så mycket godare än vad den ser ut. 

Hoppas ni alla får en helt underbar lördag! Jag lär kika in här fler gånger idag faktiskt så vi hörs om några timmar. Jättekram!

Älskar dom små förpackningarna också! Vilken är er favorit? Som sagt har jag fallit extra för den andra från vänster men min starka favorit som alltid har varit det är den i mitten. F älskar den lila och den rosa (som inte är med på bild). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish