Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Redo för helg

Hej fina!

Precis som rubriken säger så är jag mer än redo för helg. Vill bara av med sminket och bhn och upp mer håret i en slarvig boll. Sitta i soffan, kolla på film, ta långa promenader i solen och äta massor med frukt (och lite choklad kanske). Inväntar F nu och när han kommer hem från jobbet ska vi ut och gå med hundarna innan det blir en rätt sen tur till affären. Vill köpa färska tulpaner, massor med fräscha grönsaker och sen måste vi tanka också. Var så sugen på att träna ikväll efter att jag kom hem från jobbet men nu när timmarna har gått så försvann det suget och förvandlades till en enorm trötthet istället. Ni anar inte hur trött jag har varit på senaste tiden. Jag sover HELA tiden. Förut kunde jag sova i typ fem timmar och klara mig galant dagarna igenom men nu behövs minst åtta för att jag ens ska komma upp på morgonen. Och gymmet som jag hängde på typ varje dag för några veckor sedan är som bortblåst ur mitt liv. Hoppas på att få komma igång lite igen och börja röra på mig iallafall om ytterligare några veckor om jag är piggare då – vilket återstår att se =)

Annars så kollade jag min skatteåterbäring idag och fick andas ut rejält. Blev ganska många tusenlappar tillbaka in på kontot och det var så skönt att se! Förra året hade jag skattat för lite och fick betala igen mycket pengar. Kommer ihåg att jag hade väääärldens panik när papprena ramlade ner i brevlådan och vi precis hade flyttat till Göteborg, min blogg var rätt liten och jag hade inget heltidsjobb heller för den delen. Hoppas på att även mannen i familjen kan bidra med ännu mer för vi kommer att behöva rätt mycket pengar till hösten ska ni veta! Aja, jättekul att det såg så bra ut i år iallafall! Har ni vågat kolla hur det såg ut för er ännu?! Eller är ni traditionella och väntar på att få hem det på papper?

Och vad har jag gjort ikväll? Jag köpte med mig sushi hem och kollade sedan på repriser på viaplay på ”Kontaktannonsen” och på ”Date hos mig”. Jag är en riktig tönt när det kommer till svenska realityserier som handlar om att träffa kärleken. Tycker det är så kul att man blir inbjuden till någons hem (får kolla in deras inredning, se deras klädstil osv och samla eventuell inspo) och lyssna på när dom berättar om sig själva och vad dom söker för att följa den resan, haha. ”Ensam mamma söker” och ”Bachelorette” står också högt upp på min lista! Brukar sitta och gissa vem dom kommer att välja och varför och F som till en början inte alls var intresserad av sådana här program brukar hamna bredvid mig i soffan till sist och sitta och kommentera allt som händer mer än vad jag gör, hehe.  

Nu blir detta inlägg sådär flummigt igen. Önskar er iallafall världens mysigaste kväll och hoppas ni får en fin dag och start på helgen imorgon. ALL kärlek till er allihop och stor kram!

Bjuder på fyra bilder som är tagna direkt ur vardagen. Typ ”mysbilder” från våra helger och kvällar helt enkelt. Jag har förresten tänkt stjäla denna mannens mobil någon dag framöver och lägga över hans bilder till datorn. Han har SÅ mycket fina och roliga bilder på oss och på hundarna och på ALLT egentligen på sin kamerarulle som jag bara måste visa för er! Och ja, som ni ser innehåller mest min telefon bilder på honom och hans innehåller faktiskt mest bilder på mig. Så jag lär hitta en hel del där som jag vill dela med er!! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish