Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trött måndag

Hej på er!

Hur mår ni? Jag är hur trött som helst både i huvudet och kroppen. När jag slutar ska jag däcka i soffan och bara vila framför en bra film och OM jag orkar så ska jag iväg till gymmet lite senare ikväll (men förmodligen lär det inte hända, haha).

Annars är jag så sugen på att klicka hem massor med nya, fina vårkläder men har inte hittat något ännu som faller mig i smaken. Älskar pastell, ljusgrått, vitt och spets. Så våren är verkligen helt rätt årstid för mig! Klickade hem ett par nya converse också för några dagar sedan. Samma modell som jag redan har (helvita utan dom där röda strecken) fast höga denna gång istället för låga. Kan vara skönt att ha ett par av varje sort. Längtar så efter att få ha dom med jeans-shorts och slappt linne! Hoppas tiden går fort nu fram till sommaren.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Stenungsund och få fina fransar igen innan jobbet. Så välbehövligt! Känner knappt igen mig själv när jag kollar mig i spegeln med mina korta små strån till fransar. Fransförlängning är verkligen vardagslyx! Kommer ihåg när jag faktiskt sminkade ögonen varje morgon. Då var jag tvungen att vakna en halvtimme tidigare än vad jag gör idag för att böja fransarna, måla kajal på övre fransraden och kladda flera lager mascara. Kommer aldrig att hamna där igen kan jag lova er, haha.

Har inte så mycket mer att skriva men önskar er en superfin kväll. Kram!

Älskar dessa smoothies från innocent! Så fräscht att dom BARA innehåller frukt // Och detta sköljmedel luktar verkligen såå gott. Storstädade i helgen och måste bara tipsa er (vet att jag har många sköljmedelberoende läsare, haha ;)). Brukar hälla upp det i små skålar eller i ljuskoppar och gömma lite här och där. Luktar sååå gott i hela lägenheten då! Sen kan man dammsuga upp en tuss papper eller bomull med sköljmedel, tips tips!

Denna superfina tavla fick vi av Emelie i inflyttningspresent. Står fint i hallen nu!// F gjorde jättejättegod linssoppa till middag igår då jag fick världens sug efter det. En gul lök, två tomater, tre rivna morötter. Detta steker man tillsammans tills det fått yta och häller sedan över vatten och massor med röda linser och två stora potatisar skurna i bitar. Salt, lite curry och buljong och det blev hur gott som helst med lite creme fraich på toppen. Tog typ femton minuter att göra också! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish