Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saturday

Godmorgon vänner!

Lördag igen! Bara jag som känner att veckorna går för fort? Jag längtar iallafall bara mer och mer efter semester och sommar. 

Jag och F är uppe med tuppen idag och tänkte snart packa in oss i bilen och åka till havet med hundarna så att dom får springa av sig lite. Älskar att vara där ute! Kom förresten på att vi om bara någon vecka har bott i Göteborg i ett HELT år! Fy tusan vad fort tiden har gått. Och nu – tre lägenheter och två jobb senare så känner jag mig faktiskt mer nöjd över mitt liv än någonsin. Att flytta hit var nog det bästa valet vi någonsin gjort. 

Annars så kommer Emelie hit ikväll och vi ska äta middag och gå på bio. Så himla mys! Känns skönt med en ganska lugn helg men ändå med lite att göra. Och vet ni vad som gjorde mig gladast i världen igår?! Nästa helg kommer min mami och hälsar på. Har saknat henne SÅ mycket och det ska bli helt underbart att få ha henne här några dagar. 

Nu ska jag göra mig iordning och sen är det dags att starta dagen på riktigt. Hoppas ni får en superfin lördag! KRAM! <3

Fick vakna av att solen lyste in mellan gardinerna. Vilken känsla! Och F monterade ihop denna byrå i torsdags (det tog typ fyra timmar, haha). Visst blev det fint?!

Och spegeln är även den från IKEA. 899:- och heter SONGE tror jag.

Nu kommer ni säkert skratta men som ni säkert vet så äter jag knappt mjölkprodukter alls mer än typ ost och smör ibland på macka. Men nu har jag verkligen blivit besatt av små fruktyoughurtar med.. CORN FLAKES. Kan äta hur många som helst typ. Och jag som vanligtvis varken gillar corn flakes eller youghurt, haha.. Har iallafall hittat en havre-youghurt nu som jag köper också då jag fortfarande inte riktigt mår bra av att äta så mycket mejeri.

Och här sitter jag just nu! Vi köpte ett ursött och litet skrivbort och det passar perfekt i sovrummets ena hörn. Allt är från Ikea utom datorn, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish