Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Vegetarisk lasagne

Vi gjorde jättegod lasagne för ett tag sedan och jag tänkte dela med mig av receptet. Gick snabbt och var enkelt att göra också. Jag är så himla dålig på att dela med mig av just matlagning till er trots att det är något vi verkligen tycker om här hemma. Vill ni se mer mat här på bloggen!? =)

Du behöver:

– Lasagneplattor (vi använde färska)

– Röda linser

– Chilisås (eller tomatsås eller liknande)

– Creme fraiche (vi tog en smaksatt med tomat och basilika) 

– Rödlök

– Tomat

– Spenat

– Champinjoner

– Zucchini

– Riven ost

Sätt ugnen på 225 grader och koka sedan dom röda linserna i några minuter. Under tiden som dom kokar kan du skära alla grönsaker och champinjonerna och när linserna sedan har kokat klart så kan du hälla av vattnet och lägga i alla grönsaker i kastrullen. Häll över massor med olja och stek tills alls har fått lite yta. När det är färdigt så tillsätter man creme fraichen, chilisåsen + salt och peppar och varvar sedan röran med plattorna varv efter varv. Toppa med ost och sen är det bara att köra in i ugnen där lasagnen ska stå i cirka 20 minuter. Klart!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish