Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Migrän-torsdag

Hej vänner!

Imorse vaknade jag med migrän och en HELT förstörd mobil. Vet inte vad som har hänt med den men skärmen är helt blå och det går knappt att smsa eller ringa eller använda den över huvud taget. Försöker så gott det går men får nästan ont i ögonen av att kolla på den. Hela displayen är ju sprucken sedan förut men detta är faktiskt första gången jag känner att jag MÅSTE lämna in den nu. F som jobbar på Telia säger att jag kommer att få en helt ny mobil baserat på alla skador (det är alltså inte bara skärmen som är skadad utan typ hela mobilen), så det är ju skönt! Eller ja, det hade jag kanske redan förstått då den verkligen är helt förstörd men tackar högre makter för försäkringen iallafall!

Annars var vi på ett jättemysigt, nervöst och hemligt ”möte” igår morse. Jag längtar så tills jag kan berätta allt för er men jag känner mig så himla glad och lyckligt lottad. Har så mycket roligt att se fram emot nu så det är inte sant. Och på onsdag ska vi hämta nya bilen! 

Som jag skrev tidigare så vaknade jag med världens illamående och migrän. Vid femtiden låg jag klarvaken och kunde inte somna om förrän vid tiotiden. Det är en sådan läskig känsla när allt bara snurrar och man knappt kan ställa sig upp! Har sovit i princip fram tills nu i ett helt kolsvart rum och nu mår jag så extremt mycket bättre men fortfarande inte helt bra. Vågar inte sova mer nu iallafall då jag ska upp och jobba igen imorgon och inte lär kunna somna inatt annars. Ska istället strax mysa ner mig i soffan framför tvn med F som är ledig idag och imorgon, kolla på film och äta lite gottis. Blir en tidig kväll för min del också då jag fortfarande mår rätt illa och det enda som går ner är té med honung och frukt. Vi hittade ett så gott té för några veckor sedan på ICA som smakar typ smultron och sommar. Är helt beroende av det just nu, haha.

Och F är världens finaste och har städat hela lägenheten idag så att allt är skinande rent. Det är fortfarande långt ifrån klart men vi har iallafall kommit halvvägs tror jag. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish