Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen hemma

Hej fina!

Har precis landat här hemma och är SÅ trött. Ska nog ändå komma iväg för ett lugnt pass på gymmet och lite solarium ikväll tror jag! Köpte med mig macka, juice och cheesecake från Wayne´s och det var typ det bästa valet jag har gjort idag då jag verkligen inte känner för att laga middag. Ibland får man! 

Svansbebisarna står och hoppar här på sidan av mig och vill att jag ska mysa med dom nununu så hinner verkligen inte skriva så mycket ikväll. Kan dra dagens för och nackdelar lite snabbt iallafall så blir inte inlägget allt för tråkigt, haha.

Dagens PLUS: 

– Ääääntligen så har vår nya bil kommit till Göteborg. Vi får hämta den när vi vill och jag vill hämta den NU och helst igår.

– Jag börjar känna mig som hemma i den nya lägenheten. Fortfarande massor med möbler som ska inhandlas och ett par kartonger kvar att packa upp men sen är vi nog i mål.

– Det har varit fint väder ute så har världens vårkänslor! Hoppas det håller i sig och att man kan dra fram skinnjackan snart. 

– Jag vaknade en halvtimme innan jag skulle vara på jobbet imorse. Så himla skönt att få sova ut lite.

Dagens MINUS:

– Jag har haft ont i magen hela dagen, så jobbigt!

– Har fortfarande inte lämnat in min mobil med trasig skärm på lagning och idag skar jag mig i örat när jag skulle svara när det ringde, haha..

– Spårvagnen som jag skulle ta kom aldrig så jag fick frysa lite extra länge i väntan på att få komma hem.

Nu ska jag gosa ner mig hos vovvarna som inte längre hoppar vid skrivbordet utan har myst ner sig i sängen bredvid. Stor kram och ha en fin kväll! Och glöm inte att skriva på i inlägget nedan! Kom ihåg att du kan göra skillnad!

Dagens middag, haha //Och en outfit från förra veckan. Älskar Gina Tricots vårkläder. Vill ha allt och som vanligt denna årstid kommer dom att göra mig fattig. 

Och vi är verkligen suckers för havet. Vi åker fortfarande dit fast det är kallt bara för att. Hundarna älskar det dessutom!// Och denna pizza åt jag på Fs jobb i väntan på honom förra veckan, så god!

Sen hann vi med lite fruktmys hemma i förrgår. Mitt fruktsug är större än någonsin och jag kan typ äta hur mycket som helst. Passionfrukt och kiwi har alltid varit mina favvisar. Sen så har jag fått en nykärlek för svarta vindruvor och blodapelsin. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish