Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Trötta söndag

Godmorgon fina!

Idag är det en jobbsöndag som står på schemat och efter det hämtar F upp mig för lite solarium och ett pass på gymmet. Har haft besök i helgen och bara tryckt massor med onyttigheter så känns riktigt välbehövligt. Som tur är har jag världens bästa man som fixar iordning allt där hemma så att jag slipper tänka på tvätt, städning och alla sådana där söndagsmåsten idag. Skönt! 

Annars så ser jag fram emot en skön söndagskväll och även nästkommande vecka. Ska fixa naglarna imorgon (kan lova er att det verkligen behövs, haha) och resten av veckan har jag massor med fikadater och myskvällar inbokade med fina vänner. Och nästa helg kommer bästa Emelie till mig och då väntar bio och massor med gottis och tjejsnack i min soffa. 

Har ätit både goood lunch och god middag ute. Jag älskar verkligen pizza huts pizzor! Får typ lite utomlandskänslor av dom av någon underlig anledning, haha.

Och mina stora cravings just nu är vindruvor och blodapelsinjuice// Vi är på jakt efter nya kastruller och stekpannor och jag hittade dessa så var genast tvungen att fota och skicka till F! Kommer helt klart att inhandla dom snarast.

Och vi har verkligen bara hängt i soffan i mjukiskläder annars. Så skönt att inte behöva göra någor utan bara ta det lugnt. Kändes extra skönt då jag jobbar 6 dagar i rad nu.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish