Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Guess what?!

Äntligen har vi internet!!! Alltså man är så beroende av det så det är ju inte klokt. Men samtidigt tar man det verkligen förgivet! Det är ju inte så att man går runt och är tacksam över att man kan ansluta sig till sociala medier varje dag men det kanske är dags att börja vara det?! Är iallafall JÄTTEtacksam att allt är igång nu och vi har dessutom handlat hem ett skrivbord och en SÅ fin stol (ska visa sen) så att datorn slipper stå på golvet. Den har faktiskt gjort det enda sedan vi flyttade till Göteborg då vi inte orkat ta tummen ur för att köpa ett fint skrivbord som funkar, haha. Kommer ihåg när vi köpte vår iMac. Jag var helt lyrisk och det är jag faktiskt än idag! Min favvodator i alla kategorier och den ser så fin och fräsch ut dessutom. Lite ”lyx”faktor verkligen! Har kommit så många fina, nya modeller nu också. Vår var splitterny för ungefär ett och ett halvt år sen när vi köpte den och kostade typ 15.000 och nu kan man hitta den för typ halva priset. Men jag är iallfall meganöjd med den fortfarande! Det var det jag ville komma till 😉

Annars var jag ledig idag och F såg till att ta ledigt och ÄNTLIGEN har vi fått över alla våra grejer. Så nu börjar det likna ett hem här. Nu lär det säkert ta någon månad innan allt känns helt bra men så får det vara. Jag stressar inte och försöker njuta av att allt är så rent, fräscht och fint. Vi har varit på IKEA efter att flyttgubbarna var klara och sedan har jag även varit hos Emelie, färgat utväxten och fräschat upp håret lite. Välbehövligt! Och alltid lika mysigt att träffa henne! 

F håller på att bära ner massor med grejer i förrådet och jag passar på att pusta ut lite. Sen ska vi iväg till affären och solariet en sväng och efter det blir det ett luuugnt pass på gymmet. Längtar redan efter sängen känner jag! Är mer än trött! Och imorgon får jag efterlängtat besök från Umeå, ska bli så roligt. 

Hoppas ni har haft en helt underbar onsdag och stor kram!! <3

Alltså dessa byxor! Jag köpte hem ännu ett par idag och när man väl har ett par så vill man aaaldrig ha på sig något annat. Perfekt för mig som hatar jeans. Jag köpte mina för 899:- på MM Sports.

Och såhär såg det ut när vi hade fått in alla grejer! Nu har F monterat ihop soffan och sängen och det mesta är på plats. Några kartonger kvar att packa upp och lite nya möbler att inhandla men annars är det i princip klart snart. 

 

Och mitt juice-beroende är inte lugnt. Tror jag dricker två sådana här juice-flaskor per dag (inte alltid samma smak, men ni fattar). Det är verkligen det bästa jag vet!

Och såhär blev håret! Vi gjorde ingen ändring i färgen utan la bara i utväxten. Den ser lite mer röd ut på bilden än vad den är i verkligheten men det beror nog på att jag la på ett instagram-filter, haha. Emelie är verkligen BÄST. Kommer ett inlägg med före/efter-bilder i veckan!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish