Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Inget internet

Hej!

Jag ville blogga sååå gärna i helgen men eftersom att huset vi bor i är nyproduktion så hittar inte Bredbandsbolaget vår adress, haha.. F som har jobbat där tidigare är i full gång med att ringa runt till gamla kollegor för att få ordning på det. Och på tal och F så fyllde han år igår så JÄTTEGRATTIS till dig älskling (vet att du säkert kommer läsa detta, hihi) och även Zelda blev två år igår så grattis till min svansprinsessa också!

Annars så har vi flängt runt som galningar hela helgen. Vi har varit på IKEA, skjutsat massor med småsaker fram och tillbaka, städat, fixat, ordnat i förrådet, tränat, solat, haft lägenhetsvisning på vår gamla lägenhet och på detta försökt att göra det så o-stressigt som möjligt för våra stackars vovvar. Fy vad dom inte mår bra i allt detta kaos. Man märker på dom att dom är oroliga, stressade och bara vill känna sig trygga. Just nu har vi i princip två hem då vissa grejer redan är flyttade medan andra fortfarande står kvar. Imorgon är vi iallafall lediga båda två och då kommer flyttgubbar och hjälper oss med alla stora saker och egentligen allt som är kvar i den gamla lägenheten. Efter det bär det av till Emelie för att bli fin i håret igen. Jag gjorde mina fransar hos henne för en vecka sedan ungefär och kom på att jag inte ens har visat bilder än. Så det kommer nu till veckan! Hon är verkligen G R Y M på volymfransar (och även klassisk förlängning såklart). Nu ska hon även börja göra ögonbryn och har ett erbjudande för tillfället (mer info kommer) så kika in hos henne om ni är sugna på att slippa måla brynen varje morgon!

Sen så får jag besök av en vän från Umeå på torsdag till lördag och det ska bli så himla mysigt! Bara snacka massor med skit och äta gottis. Längtar!

Tänkte mest bara kika in lite snabbt och säga att jag så gärna vill skriva men inte kan just nu. Annars hade jag gjort det! Hoppas på att få igång bredbandet under denna veckan iallafall!

Min handyman har satt upp gardiner i hela lägenheten nu. Fy tusan vad dyrt det är med gardiner förresten! Tror vi fick lägga runt 4000:- på stänger och gardiner för våra fönster. Lite skrynkliga just nu men får ta ner och stryka dom när vi har flyttat över strykjärnet, haha.

Och lite nya produkter fick jag också med mig mitt i allt inredningsshopping, haha. Skrubben är Fs och finns HÄR, min nya skrubb+mask finns HÄR och aloevera rengöringen finns HÄR. Sen så köpte jag den bästa inpackningen i hela världen (alltså har ni testat en gång kommer ni aldrig att byta). Finns HÄR.

Vi fick med oss ett skoskåp till hallen från IKEA också. Kommer bli så fint när allt är klart! Tycker fortfarande att det känns som att vara på hotell att vara hemma, haha.

Och dessa skor har jag beställt HÄR. Så sköna och snygga!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish