Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saknade sommar

Hej på er!

Har varit hemma idag och bara sovit, ätit och myst med hundarna. Sen har jag kollat på massor med halvkassa repriser på svenska realityserier och jag kan verkligen sitta och glo utan slut, haha. Mina favoriter just nu är ”värsta pojkvänsakademin” och såklaaaart ”ensam mamma söker”. Brukar vanligtvis inte ha tid att kolla på sådant till vardags så det har känts så skönt att bara ha lite ”jag”tid. Nutellan, frukten och en chokladkaka har också fått vara med såklart, haha. 

Annars har det varit jättesoligt idag och jag har känt mig sååå glad. Det får mig att längta till sommaren ÄNNU mer än vad jag gjorde innan. Ser fram emot alla fina dagar vid havet, mys med vänner på en balkong med var sitt glas rosé, långa solstunder och såklart en utomlandsresa. Ikväll ska jag försöka ta mig iväg till solariet så att jag inte ser ut som en zombie imorgon på jobbet och sen ska vi nog iväg till gymmet också för ett lugnt pass. Har googlat massor och kommit fram till att det är okej att träna lite lätt så länge inte pulsen höjs så mycket. Vi får se hur det går! Får lyssna på kroppen helt enkelt. 

Stor kram och ha en fin kväll!

Jag vill ha sommar nuuuuuuu och helst igår. Livet är så problemfritt under sommarmånaderna. Inte länge kvar nu!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish