Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday

Hej hjärtan!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bättre än igår men verkligen inte helt bra. Ska vara hemma imorgon med hade jag tänkt och sen blir det att pallra sig iväg till jobbet. Får trycka i mig piller, dricka vatten, sova och äta ordentligt så ska det nog göra susen. Hoppas på att jag är HELT frisk till nästa helg. Då ska jag iväg till Stockholm och det ska bli sååå kul! Fredagen ska spenderas med jobbet men vet ni vad som händer sen?! Tanken var ju först att jag skulle till mami på lördagen men tiden blir lite knapp så istället kommer älskade bästis och möter upp mig!! Har saknat henne SÅ och det ska bli galet roligt att ta in på hotell på alla hjärtans dag-kvällen för att sedan gå ut och äta god middag, dricka drinkar, mysa, snacka skit och skratta. Spontant när det är som bäst!

Annars har vi kollat på film heeeela dagen, söndagsstädningen är gjord, ytterligare några flyttkartonger är fyllda och hundarna har sprungit av sig ordentligt vid havet. Tycker det är så larvigt att vi åker till havet trots att det är vinter men idag kändes faktiskt som en riktigt vårdag! Inte ens jag kunde låta bli att följa med trots att jag fortfarande är dålig, haha. Sen så har Dexter äääääntligen blivit klippt och jag vet inte om vi eller han tycker det är skönast att slippa hans lurviga päls. 

I veckan ska jag försöka hinna dra med F på bio och middag ute. Är så sugen på att se ”Fifty shades of grey” trots att jag inte har läst böckerna. Har hört så mycket bra om dom! Och sen behöver vi verkligen lite kvalitetstid med varandra i någon annan miljö än flyttkartonger känner vi nog båda två! Naglarna ska jag också fixa på torsdag och då är det även dags för den (icke)efterlängtade vaxningen. Mina vänner har skrämt upp mig som bara den om hur ont det gör så är fasiken livrädd, haha. Två fikadater med fina vänner ska också klämmas in därimellan och jag ska också på ett event som LUSH arrangerar. Mycket att göra och lite tid. Precis som vanligt då med andra ord, men det är ju så kul!

Tänkte gå och lägga mig strax så att jag får vara så pigg som möjligt imorgon. Hoppas ni har haft en superfin helg och varit lite friskare än mig. Kram!

Jag som älskar Japp blev lite besviken på denna. Men ja, godis i godis kan väl aldrig bli fel så jag var ändå nöjd, haha// Älskade svansprinsessan idag

Och denna lilla godingen kan jag bara inte få nog av! Han är så gó och snäll så att ord knappt kan beskriva. Mitt stora, fina hjärta som fyller tre år i år. 

Och dagens fruktfat var som vanligt jätteuppskattat av mig som är en galen fruktoman// Hatar att känna mig ofräsch när jag är sjuk så lockade faktiskt håret efter duschen idag. Mår mycket bättre då och inbillar nog mig själv att jag är lite mer frisk än vad jag egentligen är då också, haha. 

Och dessa bilder är rätt gamla men hittade dom på mobilen. Båda två är från oktober och den ena är från när jag testade klänningar inför en utgång och den andra är en supermisslyckad pussbild på mig och F (nähä). 

Passar alltid på att fota lite extra när han är nyklippt// Och denna dryck är såååå god! Min absoluta favvis just nu (förutom celsius men det är lite dumt att dricka nu kanske, haha). 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish