Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att må bra inifrån och ut

Jag har alltid varit nöjd med min kropp i allmänhet men sedan jag började träna så har jag verkligen mått så mycket bättre i mig själv och mitt egna skinn. Jag har alltid varit smal men på dom senaste månaderna så har jag verkligen både känt och märkt resultat. Folk som inte träffat mig på länge har verkligen märkt skillnad och det gör mig jätteglad då det visar att det jag själv känner inte bara är inbillning. Jag har egentligen inga tydliga mål med min kropp och är som sagt redan nöjd men känslan av att må bra inombords är för mig ovärderlig. Det är också därför jag har fastnat för träningen så mycket som jag har gjort. Just för att jag älskar känslan jag har i kroppen efter ett träningspass eller känslan av att verkligen längta tills nästa gång jag får åka till gymmet. 

Jag får dagligen jättemycket fina ord på både blogg och instagram om att jag har ”drömkroppen” (tack så jättejättemycket för det!!) eller frågor om kring vad jag gör för övningar på gymmet och vad jag äter. Svaren är rätt enkla och jag äter ju som ni vet bara vegetariskt, massor med frukt och grönt och gärna mjölkfritt och glutenfritt. Sen har jag ju förstått och accepterat att jag är en person som alltid kommer att älska pommes, godis, kakor, chips, choklad och allt annat som anses onyttigt men så får det vara! Det får mig att må bra inombords och i lagom mängd så tycker jag inte det gör något om jag trycker i mig lite chips eller bullar någon gång i veckan. Jag är verkligen världens jäkla gottegris och ”nyttigt godis” är nog ingenting för mig trots allt, haha. När jag tränar så tränar jag mest ben och rumpa och även en hel del mage. Armarna, axlarna, bröstet och ryggen tränar jag inte alls ”separat” utan väver in dom i ex. mina magövningar. Mest för att jag tycker det är partier som är tråkiga att träna och jag känner att jag får ut mer av min träning om jag har kul under tiden som jag är på gymmet. Sen kör jag mycket cardio också och jag brukar försöka matcha in tiden rätt så att det är något spännande på TVn på gymmet under tiden som jag springer. Annars blir det lätt tråkigt, haha. Jag ska försöka ta lite bilder (eller kanske till och med filma?) någon dag när det är lugnt på vårt gym så att ni får se vad jag gör. Vet att det är många som varit sugna på det! Tycker bara att det är så grymt pinsamt att stå och flasha med kameran när det är massor med folk omkring! Man får så mycket uppmärksamhet då och det är det sista jag vill ha när jag är osminkad och svettig. 

För ett par år sedan slutade jag dansa (efter att ha gjort det i princip hela livet) och det kändes som om en del av mig föll bort och försvann då. Det var mitt enda ”riktiga” intresse och jag har under mina år testat på allt från balett till dancehall. Dom senaste månaderna har jag i samband med träningen på något vis känt att jag har hittat tillbaka till mig själv och fått tillbaka den där delen som har saknats. Sen att jag och F har fått något att göra tillsammans (mer än att dela vardagen ihop) är ännu roligare. Han har ju alltid haft att lyfta vikter som intresse (typ sen vi träffades 2010, haha) men jag har tyvärr inte delat det. Så ni ska veta hur glad han är nu när det faktiskt är jag som står och tjatar om att vi borde åka och träna varje kväll 😉

Nu när jag byggt upp en lite starkare kropp så är jag galet sugen på att gå vidare inom dans och börja med poledance. Jag har faktiskt testat det några gånger och det är SÅ roligt och verkligen riktigt hård träning. Har någon av er erfarenhet av det? Jag har kikat lite på kurser och ska nog hoppa på en som börjar nu till våren. Så kul! Var först lite för feg men man lever ju fasiken bara en gång och som man brukar säga så ångrar man det man inte gjorde mer än det man gjorde, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish