Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Att inspirera och att bli inspirerad

För mig handlar blogg och instagramvärlden om att inspirera och att bli inspirerad, precis som rubriken säger. Många frågar mig om jag läser bloggar dagligen och isåfall vilka jag läser och mitt svar på frågan är alltid att jag läser allt för många. Trots att jag oftast har väldigt mycket att göra och väldigt fullspäckat schema så hittar jag alltid dom där små stunderna på bussen, i badkaret eller dom kvällarna när jag får äta middag själv i soffan framför TVn att dra upp mobilen och bläddra igenom mina favoriter. En form av bloggare som jag älskar är dom bloggare som verkligen bjuder in en i deras liv. Där det känns som om man nästan känner personen i fråga och där man känner att det är äkta och ärligt. Sen så älskar jag bloggar som handlar om shopping, skönhet och bloggar som är rätt personliga med mycket mobilbilder och inte bara stela bilder som är tagna perfekt med systemkameran. Bloggar som jag har svårt för är dom dom bara lägger upp spårade outfitbilder i häftiga miljöer. Det är bara tråkigt enligt mig och inget jag varken tycker är spännande eller inspirerande (då jag förmodligen ändå aldrig skulle vilja klä mig så själv, haha). 

Jag är jättespänd på hur min utveckling i bloggvärlden kommer att se ut. Om min blogg kommer att växa, dö ut, eller bara fortsätta som den gör idag. Många säger att dom tror att hela grejen med bloggar kommer att dö ut rätt snart och att instagram kommer att ta över helt men det tror definitivt inte jag. På instagram kan man ju bara ladda upp en bild medan man faktiskt kan få ut en hel del av att just skriva en blogg. Instagram blir då mer som ett ”fönster” för bloggen och man kan sedan välja om man vill lära känna personen bakom kontot lite djupare via en blogg eller om det räcker med att se alla fina bilder. 

Vilka bloggare och instagrammare är era absoluta favoriter och varför? Hade varit kul att hitta lite nya favoriter. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish