Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hej från sjukstugan

Dagen har varit så himla mysig. Jag blir dock så himla rastlös när jag inte kan göra något och helst av allt vill jag följa med F och träna ikväll men det är nog liiiite dumt, haha. Vi har kollat på film hela dagen och jag fick äntligen se ”About time” som jag har hört så mycket bra om men inte haft tid för. Supermysig film verkligen! Jag som inte gillar drama blev positivt överraskad. 

Har verkligen ingenting att skriva och känner mig som världens tråkigaste, gråaste och mest inspirationslösa människa i världen. Tänkte läsa lite bloggar nu och försöka samla inspiration för att tidsinställa lite inlägg inför den kommande veckan. Känner att det var längesedan jag skrev om något intressant nu så börjar kanske vara på tiden..

Mina två bästa vänner just nu, vet inte vad jag hade gjort utan dom! Särskilt Bafucin som jag upplever faktiskt funkar på riktigt //F gjorde världens godaste hemgjorda pizza! Inte alls nyttig men GOD. Sen åt jag massor med choklad till efterrätt. Det är ju faktiskt synd om mig som måste vara sjuk, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish