Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En febrig helg

Hej fina!

Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt. Jag vaknade imorse med feber och helt förstörd hals. Kan knappt svälja eller andas och F skrattar jättemycket åt hur mycket jag lyckas snarka (haha snällt) när jag väl somnar. Jag kände redan igår att jag hade ont i halsen men tog det inte på så stort allvar, usch.. Hatar att vara sjuk! Jag har iallafall sovit enda fram tills nu och snart ska jag få i mig lite mat innan vi ska åka och köpa halstabletter och massor med apelsinjuice, frukt och godis. Tänkte bo i soffan hela helgen och jag hoppas verkligen att jag lyckas bli frisk tills på måndag. 

Annars så bor vi i en jättetom och stökig lägenhet just nu. Vill bara flytta på sekunden och helst igår. Hatar att kliva över flyttkartonger, inte riktigt veta var man ska lägga saker eller ännu värre komma på att man behöver något som ligger nerpackat och börja leta efter det. Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi får nycklarna så jag hoppas att vi ska orka stå ut tills dess.

Fördelen med att jag är sjuk är nog att jag lär ha rätt mycket tid till att blogga så kika in lite senare så har jag nog uppdarerat lite mer. Kramis och ha en fin dag!

Ser ni hur tomt det är?! Här ligger jag just nu iallafall. Det enda som är skönt med att ha feber är nog att man inte behöver ha några ursäkter till att kliva upp ur sängen,  haha..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish