Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En kärleksförklaring

Jag älskar denna människa så mycket att jag inte ens tror att ord kan beskriva mina känslor. Det är ett under att vi stått starka genom alla dessa år och att jag alltid har haft dig vid min sida. Att du alltid fångat när jag fallit och att du alltid trott på mig när jag inte kunnat göra det själv. Du är anledningen till varför jag blivit som jag blivit och jag är dig evigt tacksam för det. Jag kan inte föreställa mig mitt liv utan dig och jag hoppas att jag aldrig ska behöva vara utan dig. Du är min allra bästa vän, min man, min klippa och min trygghet. Min största, min första och min enda kärlek. Jag har aldrig varit kär på riktigt innan dig och jag har aldrig älskat så djupt innan dig. 

Mitt galna, spontana, ivriga och ogenomtänkta går så bra ihop med ditt lugna, trygga, stabila och omtänksamma. Tack för att du älskar mig precis som jag är och trots att du har fått se mina allra värsta sidor allt för många gånger. Den största gåvan i livet är kärleken och att jag har fått den så tidigt i livet gör mig lyckligast i världen. Dom banden vi har till varandra är obeskrivliga och jag tror aldrig någon någonsin kommer att förstå vad jag känner för dig. Utom du, för jag vet att du känner likadant för mig. Det känns så häftigt att jag fick möta dig redan som nybliven tonåring. Att vi har fått följa varandra genom livet och utvecklats som människor och i vår relation. Att vi har fått vara med om allt för första gången tillsammans. Jag kommer ihåg lyckan när du tog studenten, när du klarade kurserna på universitetet, när du tog körkortet, när du fick ditt första riktiga jobb och hur det sedan bara har gått bättre och bättre för dig. Jag unnar dig allt det bästa i världen. Det är du så värd, för du har det vackraste hjärtat jag vet. Tack för att du gör mig till den bästa Gabriella jag kan bli och trots att jag aldrig själv känner att jag duger så vet jag att du tycker att jag är perfekt och för mig räcker det. Du får mig att älska mig själv så otroligt mycket mer och jag är dig evigt tacksam för det. Tack för att du alltid stöttar, peppar och finns där. Tack för att du behandlar mig som om jag vore en prinsessa och tack för att du ser på mig varje dag som om det vore den första. Tack för att du alltid är med mig i mina galna planer och litar på mig och mitt omdöme. Att du aldrig ifrågasätter mig och det jag vill, att du låter mig vara ung och fri och att du skämmer bort mig med alla former av kärlek varje dag, år efter år. 

Jag älskar allt med dig. Dina fina ögon, dina långa ögonfransar, din manliga kropp och dina stora händer. Jag älskar ditt stora, varma hjärta och jag älskar hur ödmjuk du är och hur otroligt bra du behandlar andra levande individer, människor som djur. Du inspirerar mig varje dag i ditt vis att vara och jag hoppas att jag någon dag ska kunna bli ens hälften av det du är. Jag har aldrig mött en mer varm, ärlig och genomomtänksam person. Ibland önskar jag att jag kunde dela med mig av dig lite till alla bara för att alla tjejer förtjänar en kille som dig. Och att just jag fick dig är som att vinna högsta vinsten på lotto.

Livet är inte alltid enkelt men jag vet att inget ont kan nå mig så länge jag har dig. Jag är stolt över att du är kär i mig, över att du har satt en ring på mitt finger och över att mitt namn är tatuerat ovanför ditt hjärta. Jag älskar dig så att det gör ont. Och oavsett vad som händer i livet så kommer du alltid att betyda allt för mig. <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajpossler