Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En inte så ledig onsdag

Hej vänner!

Kom hem från salongen nyss och Emelie har gjort såååå fina volymfransar på mig. Kändes då välbehövligt och nu känner jag mig rätt fräsch igen. Bilder kommer imorgon! Dags att ta en lååång dusch, slänga på ansiktsmask och bara njuta av lugnet. Eller ja, först väntar städning och tvätt, packa inför flytten och göra matlådor till F. Vi är rätt roliga ändå med tanke på att jag gör alla hans matlådor och han gör alla mina, haha. Vet inte varför det blviit så men jag vill gärna ha sallad till lunch medan han vill ha ”riktig” mat och jag gillar att laga mat medan han har tid och ork att göra fina och goda sallader. WIN WIN! 

Annars är jag ledig från jobbet så tänkte passa på att fixa allt bloggrelaterat så att jag kan vara lite fri från det resten av veckan. Nu sitter Dexter och krafsar på mig för att jag ska kasta hans pipleksak åt honom, haha. Dags att börja dagen på riktigt med andra ord. Och ikväll när F kommer hem från jobbet så ska vi iväg och sola och träna i vanlig ordning. Känns som om jag har tränat bort mina tuttar snart så mycket tid som jag spenderar på gymmet, haha. Kram!

Och detta mumsade vi på igår kväll. Ääääälskar mumsmums (eller vad dom nu heter). Det bästa är att dom dessutom är mjölk och glutenfria. Fikatips!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish