Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Time to hit the gym

Hej fina!

Hur mår ni?! Jag mår kanoners trots att jag har haft en rätt dålig dag. Har känt mig så himla sliten och trött hela dagen, usch! Det vände dock direkt när jag fick möta upp F efter jobbet och vi åkte till solariet. Blev bara sex minuter idag men böjar känna att jag solar liiiite för ofta så kanske är lika bra, haha. Sen åkte vi och handlade massor med mat! Så nu är kyl och frys fyllda igen och det är ju bästa känslan i hela världen! Så glad att F äntligen blivit frisk också. Han har känt sig rätt hängig även idag men nu mot kvällen hade det tydligen blivit mycket bättre efter massor med sömn och mat. Är så glad för hans skull med tanke på hur dålig han har känt sig den senaste veckan. Sen får han komma iväg till jobbet igen imorgon också, så rastlös som han har varit. ÄNTLIGEN!! Och det betyder också att han kommer börja hänga med till gymmet igen och även att jag kan dra med honom på bio och middag ute någon kväll i veckan. Mys! 

Annars har jag klickat hem världens finaste kuvertväska från Michael Kors och även ett par sååå fina skor som jag ska ha nästa helg. Har redan typ fyra miljarder par klackar från alla möjliga märken men man kan nog inte ha för många, hihi. Visste ni att jag gick i klackar vaaaarje dag innan vi flyttade till Göteborg? Det första mina vänner sa när dom mötte mig i Umeå var typ ”VAR ÄR DINA SKOR?” och ”VARFÖR ÄR DU SÅ KORT?”, haha.. Kommer ihåg när jag var helt säker på att jag aaaaaldrig skulle sluta gå i klackar. Men fy så fel man kan ha! Nu har jag dom bara vid speciella tillfällen och det kanske är lika bra för då sliter jag inte på dom så mycket. 

Vi ska strax iväg till gymmet och jag ska verkligen KÖTTA. Är så jäkla taggad på att bara trycka i hörlurarna, ladda upp med celsius och träna stenhårt. Tanken var att vi skulle åka dit direkt när jag hade slutat jobba vid sextiden men det var så mycket folk att vi vände direkt i dörren. Hatar när det är fullt på gymmet och det är också därför jag uppskattar att träna rätt sent. Vet inte varför egentligen men det är nog mest för att jag hatar svettlukt och äckliga snuskgubbar (det finns tyvärr massor) som står och glor på en medan man gör squats, haha. 

Önskar er världens mysigaste måndagskväll och hoppas ni har haft en jättefin dag! Kram!

Dessa biffar med aubergine och fetaost är sååå goda. Tips tips! // Och hundarna är så lyckiga ute i snön. (F med, hehe)

Såg dessa lampor på H&M! Hur fina?! Vet någon var man kan köpa dom?!// Och jag och Helene hade såå mysigt igår på vår lunchdate. Massor med skitsnack och skratt + god mat. Vi kollade på underkläder, testade smink och fy så mysigt det är att vi ska bli grannar om tre veckor (jag vet att jag tjatar, haha). Då är det parmiddag och tjejkvällar som gäller! Är så tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv. <3

Och när vi pratar snabbmat så är jag ännu kärare i dessa paprikabiffar med ost, muuums! Tycker hälsans kök har så perfekta grejor om man inte orkar stå och rulla biffar själv (vilket jag gör väääldigt sällan om vi ska vara ärliga) // Och denna fina topp fick jag hem från bästa nelly.com rätt nyligen. Så nöjd!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish