Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

S(k)öndag

Godmorgon!

Jag mår som jag förtjänar idag! Tanken var att jag skulle mysa hemma med pannkakor och film igår men efter ett samtal med Emelie så sprang jag till duschen och sedan bar det av för att fira fina Frida som fyllde år. Så trevligt! Sen hämtade F mig (han är äntligen någorlunda frisk men har fortfarande rätt mycket hosta och är superhes) och vi åkte till MAX där jag åt grönsallad (?) och drack massor med vatten. Och gissa om det känns skönt idag att jag inte tryckte en stor burgare med pommes. Då blir jag alltid extra bakis och har skitont i magen så tackar högre makter för att jag kunde ta mitt förnuft till fånga trots alkohol i kroppen, haha. 

Strax ska jag väcka min sovande lilla familj (vet inte vem av dom tre som snarkar högst) och sedan ska jag iväg och luncha + shoppa lite med bästa Helene. Ikväll ska vi iväg till min svärfar och ännu lite senare så väntar gymmet och solariet för min del. Tanken var att vi skulle iväg tidigt imorse egentligen men som tur var blev planerna lite ändrade och vi har fått sovmorgon. Känns som en perfekt söndag! 

Nu ska jag slänga på mig en ansiktsmask och fixa mig färdig! Önskar er en underbar dag! Kram! <3

Äääälskar pannkakor. Förut så gillade jag det inte alls men med grädde, nutella och färska bär så är det nästan bland det bästa jag vet. 

Och en liten närbild, haha.. Så kul att man fortfarande kan köpa färska gubbar på ICA. Mums!

Fick bli en snabbfix innan jag drog ut. Brukar egentligen vilja ta det lugnt och göra mig iordning läääänge så att jag känner mig supersnygg men det hann jag tyvärr inte igår. 

Tog lite smygbilder på F inne på MAX, haha.. Han står faktiskt och hostar på bilden (det kanske syns lite). Hoppas han får bli 100% frisk snart. 

Och denna mask ska jag slänga på mig strax! Den är helt fantastisk och gör verkligen U N D E R V E R K om man har en hy som precis som min alltid blir betydligt värre på vintern medan den är len och fin på sommaren. Och på tal om sommar så längtar jag helt oerhört mycket nu.. Och en utomlandsresa hade ju inte heller suttit helt fel. Vi har faktiskt funderat lite på Barcelona då det är bådas favoritstad typ. Då vill jag bo på ”W” som är typ världens finaste hotell (inte riktigt men ja)! Det står mellan Barca och Grekland iallafall så när det är semesterdags så ska vi fasiken komma iväg. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish