Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Om vi ska vara ärliga med varandra..

Jag vet att många tycker om min blogg lite extra just för att jag är rätt ärlig och öppen och jag tänkte visa er sanningen bakom alla fina, ljusa bilder för just nu! Vi lever just nu i ett riktigt STÖKIGT flyttkaos. Grejer överallt, kläder överallt, halvpackade kartonger överallt och ja.. Ett riktigt KAOS helt enkelt. Jag är världens mest pedantiska människa i vanliga fall och tycker att allt ska vara på sin plats, att inget ska ligga framme osv men just när man kommer till punkten där man börjar flyttpacka så släpper det för mig och jag bryr mig inte ens om att F lämnar sina smutsiga kläder på sovrumsgolvet eller att alla mina miljarder smink och hårprodukter står framme istället för att ligga på sin plats. Jag vet faktiskt inte varför det blir så men det har hänt VARJE gång vi ha flyttat från en lägenhet till en annan, haha. Försöker njuta lite av detta stök bara för att det lär dröja läääänge innan det känns så okej att ha stökigt igen!

Zelda är myyyycket missnöjd över stöket och brukar gå runt och putta allt som ligger på golvet in i en liten hög i något hörn, haha..

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish