Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Det där med att googla sitt egna namn

Idag gjorde jag något som jag inte har gjort på länge. Jag googlade mig själv och här är toppresultaten! Med andra ord så vill ni hitta min blogg och instagram via google (inte så konstigt kanske, haha) och ni vill även veta var och vad jag jobbar med. Har svarat på det massor med gånger men utöver bloggen så jobbar jag på ett företag som levererar TV och heter SAPPA. Världens bästa arbetsplats med fina människor. Så lyckligt lottad som hamnade där! 

Mina tatueringar verkar också vara ett spännande ämne och jag har en på foten (ett hjärta med gloria för min pappa som gick bort när jag var liten), ett hjärta på revbenen (som jag gjorde i Barcelona och som för mig ska påminna om att jag är ung och fri och ska göra det jag vill när jag vill), ett hjärta bakom örat (min bästis har ett likadant och vi gjorde dom tillsammans i somras) och Fs namn på armen (han har mitt namn ovanför sitt hjärta också).

Sen så var det många som hade sökt på ”gabriella joss mat”, ”gabriella joss träning”, ”gabriella joss bröst” (haha) och ”gabriella joss vår historia” – där jag har skrivit om hur jag och F träffades och blev ett par. Jättekul att se vad folk faktiskt är intresserade av att läsa om! 

Utöver detta så hittade jag MASSOR med fina inlägg där ni har nämnt mig och skrivit en rad eller två om hur mycket ni tycker om mig och min blogg (i era egna bloggar) och det värmer verkligen så enormt mycket. Ni är en SÅ stor del av mitt liv och jag är er evigt tacksam för att ni har tagit mig dit där jag är idag. Jag vet att jag tjatar om det hela tiden men fy tusan vad ni är underbara. Allihop!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish