Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dålig uppdatering

Hej finisar!

Hoppas allt är bra! Jag mår ärligt SKIT. Stress åt alla håll och kanter. Lägenhet och parkering ska sägas upp, flyttgubbar ska hyras, paket ska postas, väskan till Umeå ska packas, matlådor till F ska göras, lägenheten ska städas, månadens fakturor ska betalas och jag ska även hinna med att fakturera samarbetspartners själv, middag ska ätas, hundar ska rastas och mysas med, det ska solas och tränas och jag har fortfarande två sena julklappar att köpa innan jag reser iväg på onsdag morgon. Sen ska jag såklart hinna med jobb och blogg därimellan. Haha, ja ni hör ju. Det jag vill komma till är att uppdateringen kommer vara lite sämre under mina lediga dagar uppe i Norrland. Jag tror att ni alla förstår att jag vill spendera all min tid med nära och kära. Självklart kommer jag att blogga så mycket jag kan och jag har också tidsinställt inlägg. Men ville bara förvarna er! Hoppas ni förstår… <3

Idag har jag varit på jobbet (nähä) och kom nyss hem. Ska äta snabbt och försöka få något av ovanstående gjort innan F kommer och vi ska iväg till gymmet. Annars är jag grymt sugen på att sätta i löshår och göra en TOTAL makeover på huvudet. Jag kom på att jag inte ens har lagt upp bilder från mitt senaste besök hos Emelie men dom kommer nu till veckan! Vi toppade mig lite och håret känns så fräscht och fint igen. Hon är bäst! Vad rekommenderar ni för löshår? Vad sliter minst på håret? Nu vet jag ju att jag har världens bästa frisör som jag kan fråga men det är alltid kul att höra era åsikter och tankar. Ni är som google och som tjejkompisar fast 1000 gånger bättre. Så skriv ner alla tankar och erfarenheter ni har om hårförlängningar i kommentarsfältet nedan! Hade betytt mycket för mig. 

Sen har vi storm här i Göteborg igen. Gick typ 100 meter från bussen hem och både såg ut och kände mig som en blöt katt när jag kom in genom dörren, haha. Hundarna vill inte ens vara ute och DÅ är det illa kan jag lova.

Längtar hem till mamma så otroligt mycket nu! Jag längtar till och med efter snön där uppe. Känner mig så himla, himla, himla glad över att få sova ”hemma” igen och bara vara liten ett tag. Bara en dag kvar här och sen bär det av! Nej hörrni, nu måste jag få lite saker gjorda. ALL KÄRLEK och STOR KRAM till bästa er!

Har hällt i mig juice idag (som vanligt). Behöver verkligen vitaminer i detta hemska väder, usch. 

Och hemmagjord pizza har jag också ätit. Min F är bäst. <3

Och ja, haha.. Blöt katt var det ja =) Toppen är slutsåld men finns annars HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish