Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Godmorgon vänner!

Hur mår ni? Jag är tröttast i världen och sitter på jobbet för tillfället. Vid femtiden slutar jag och då kommer F och hämtar mig (han slutar också fem) och vi ska åka hem och äta middag innan gym och solarium står på schemat. 

Vad händer förresten med stormen!? Det är helt galet vad det blåser! Igår var det knappt en människa ute och när vi körde bil så ryckte det hela tiden i ratten. Fy vad läskigt! Hundarna kan knappt vara ute för dom håller på riktigt på att blåsa bort! Vi som är från Norrland har faktiskt aldrig varit med om storm på det här viset förut. Sjukt!

Igår var vi ute och åt middag och såg på bio och det var så himla mysigt! Vi såg den nya svenska filmen som heter Micke och Veronica och den var så himla rolig! Innan det åt vi jättegod mat på restaurangen ovanför Bergakungen och pratade ut om allt mellan himmel och jord. Ibland känns det som om vi behöver VI-tid även fast vi bara är just VI. Kan knappt tänka mig hur det är för er som har barn, hur vardagen måste slita. Jag tycker att det är tillräckligt mycket för oss, att vi knappt hinner prata med varandra om ”normala” saker utan bara planerar, pratar om vad som ”måste” göras osv. Varför är det så? Det var jätteskönt att få komma ur det för ett tag och bara umgås för ett par timmar.

F åt en supergod pizza med fyra sorters ost och jag åt en sallad med grillade tillbehör och tre olika dressingar. Jag hade inte ätit på hela dagen så det satt bra!

Och lite efterrätt fick det bli! Denna fick mig att längta hem till Umeå (ni som bor där vet att Café Göteborg har en liknande glassbomb med kakor osv i).

För min del fick det bli ett glas vin också! 

 

Tack för att du är min! Bästa <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish